U Unturned Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2016 Mesajlar 2.650 Makaleler 1 Çözümler 43 21 Kasım 2021 #51 William Crusader dedi: ''Bu yazıyı benim yerime hizmetçim yazıyor.'' diyorsa bir kişi, onun bir hizmetçisi yoktur. Genişletmek için tıkla... Bu paradoks değil ki? Sonucu belli yalan söylediği anlamına geliyor.
William Crusader dedi: ''Bu yazıyı benim yerime hizmetçim yazıyor.'' diyorsa bir kişi, onun bir hizmetçisi yoktur. Genişletmek için tıkla... Bu paradoks değil ki? Sonucu belli yalan söylediği anlamına geliyor.
Yszuf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 4.920 Makaleler 2 Çözümler 45 Yer Marsilya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan 21 Kasım 2021 #52 Ben bir yalancıyım.
Insomnia2 Megapat Katılım 30 Haziran 2017 Mesajlar 681 Çözümler 1 21 Kasım 2021 #53 Yszuf dedi: Ben bir yalancıyım. Genişletmek için tıkla... Yalanci≠ Her dedigi yalan olan kisi. Benim kurdugum butun cumleler yalan desen olurdu.
Yszuf dedi: Ben bir yalancıyım. Genişletmek için tıkla... Yalanci≠ Her dedigi yalan olan kisi. Benim kurdugum butun cumleler yalan desen olurdu.
U Unturned Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2016 Mesajlar 2.650 Makaleler 1 Çözümler 43 21 Kasım 2021 #54 Akkuşlu dedi: Koyunlar kurt olmasa çiftliğe rahatça girebilirdi fakat çiftliğe girdiği zaman kurt onları takip edip büyük bir ziyafet düzenleyebilirdi. Genişletmek için tıkla... Kurt koyunları korkuttuğu için koyunları yiyebileceği en iyi alana sokamamış demektir. Bu paradoks değildir. Kuru kuru dedi: Doğru bilgi diye bir şey var mıdır? (benim cevabım hayır) Genişletmek için tıkla... Blackfox07 dedi: En bilinen paradoks. Tavuk mu yumurtadan çıkar, yumurta mı tavuktan çıkar? Genişletmek için tıkla... Bu da paradoks değil. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et MarkS dedi: Tüm genellemeler yanlıştır. Genişletmek için tıkla... Doğru cümle. bu da paradoks değil. PustiPowerV2 dedi: Ben burada değilim. Genişletmek için tıkla... Mesaj yazan herkesin paradokstan haberi yok. Son düzenleme: 21 Kasım 2021
Akkuşlu dedi: Koyunlar kurt olmasa çiftliğe rahatça girebilirdi fakat çiftliğe girdiği zaman kurt onları takip edip büyük bir ziyafet düzenleyebilirdi. Genişletmek için tıkla... Kurt koyunları korkuttuğu için koyunları yiyebileceği en iyi alana sokamamış demektir. Bu paradoks değildir. Kuru kuru dedi: Doğru bilgi diye bir şey var mıdır? (benim cevabım hayır) Genişletmek için tıkla... Blackfox07 dedi: En bilinen paradoks. Tavuk mu yumurtadan çıkar, yumurta mı tavuktan çıkar? Genişletmek için tıkla... Bu da paradoks değil. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et MarkS dedi: Tüm genellemeler yanlıştır. Genişletmek için tıkla... Doğru cümle. bu da paradoks değil. PustiPowerV2 dedi: Ben burada değilim. Genişletmek için tıkla... Mesaj yazan herkesin paradokstan haberi yok.
ahmet utku karaca Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2021 #55 Şu anda yalan söylüyorum.
Yszuf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 4.920 Makaleler 2 Çözümler 45 Yer Marsilya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan 21 Kasım 2021 #56 Insomnia2 dedi: Yalanci≠ Her dedigi yalan olan kisi. Benim kurdugum butun cumleler yalan desen olurdu. Genişletmek için tıkla... "Yalancı= her dediği yalan olan kişi" tanımını siz mi buldunuz acaba? Eğer öyle ise siz bir yalancısınız.
Insomnia2 dedi: Yalanci≠ Her dedigi yalan olan kisi. Benim kurdugum butun cumleler yalan desen olurdu. Genişletmek için tıkla... "Yalancı= her dediği yalan olan kişi" tanımını siz mi buldunuz acaba? Eğer öyle ise siz bir yalancısınız.
Insomnia2 Megapat Katılım 30 Haziran 2017 Mesajlar 681 Çözümler 1 21 Kasım 2021 #57 Yszuf dedi: "Yalancı= her dediği yalan olan kişi" tanımını siz mi buldunuz acaba? Eğer öyle ise siz bir yalancısınız. Genişletmek için tıkla... Wut?
Yszuf dedi: "Yalancı= her dediği yalan olan kişi" tanımını siz mi buldunuz acaba? Eğer öyle ise siz bir yalancısınız. Genişletmek için tıkla... Wut?
madlyn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 1.327 Çözümler 9 21 Kasım 2021 #58 Geçmişe gidip dedenizi çocukken öldürürseniz ne olur? (Büyükbaba paradoksu)
A aynştaynX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 1.820 Makaleler 1 Çözümler 9 21 Kasım 2021 #59 Bu hayatın aslında başka bir hayatın rüyası olması?