- Makaleler
- 1
Bu paradoks değil ki? Sonucu belli yalan söylediği anlamına geliyor.''Bu yazıyı benim yerime hizmetçim yazıyor.'' diyorsa bir kişi, onun bir hizmetçisi yoktur.
Bu paradoks değil ki? Sonucu belli yalan söylediği anlamına geliyor.''Bu yazıyı benim yerime hizmetçim yazıyor.'' diyorsa bir kişi, onun bir hizmetçisi yoktur.
Yalanci≠ Her dedigi yalan olan kisi. Benim kurdugum butun cumleler yalan desen olurdu.Ben bir yalancıyım.
Kurt koyunları korkuttuğu için koyunları yiyebileceği en iyi alana sokamamış demektir. Bu paradoks değildir.Koyunlar kurt olmasa çiftliğe rahatça girebilirdi fakat çiftliğe girdiği zaman kurt onları takip edip büyük bir ziyafet düzenleyebilirdi.
Doğru bilgi diye bir şey var mıdır? (benim cevabım hayır)
Bu da paradoks değil.En bilinen paradoks.
Tavuk mu yumurtadan çıkar, yumurta mı tavuktan çıkar?![]()
Doğru cümle. bu da paradoks değil.Tüm genellemeler yanlıştır.
Ben burada değilim.
"Yalancı= her dediği yalan olan kişi" tanımını siz mi buldunuz acaba? Eğer öyle ise siz bir yalancısınız.Yalanci≠ Her dedigi yalan olan kisi. Benim kurdugum butun cumleler yalan desen olurdu.
Wut?"Yalancı= her dediği yalan olan kişi" tanımını siz mi buldunuz acaba? Eğer öyle ise siz bir yalancısınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.