Bir D-Smart Fiyaskosu

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Bir D-Smart Fiyaskosu
Bir D-Smart Fiyaskosu

Kendinden bihaber bir oluşum olarak D-Smart ve kendi kendini yok etmek için sarf ettiği inanılmaz çaba! Her şey 6 Ekim 2015 Salı günü TV ekranımda beliren bir kod ile başladı. D-Smart, sinyal alabilmem için hesabımı etkinleştirmem gerektiğini ve bunun için de 2850’ye SINYAL yazıp bir boşluk bırakıp D-Smart aboneliğime ait kart numaramı da yazdıktan sonra SMS göndermem gerektiğini belirtiyordu. Söylenileni

Bir D-Smart Fiyaskosu Technopat

Daha fazlası...

D-Smart ve Digitürk gibi her iki platformu da kullanmaktayım. Daha çok Digitürk platformunu kullanmaktayım. Son olarak 7 kanalın bu platformdan kaldırılması dışında çok memnundum kendilerinden. Taahütüm olmasa 1 dakika bile düşünmeden iptal edeceğim ama elimiz mahkum. Tavsiyem Digitürk'te bu 7 kanalı izleyemeyen varsa Türksat kanal kurulumu yapsınlar Digitürk menü üzerinden. Digitürk uydu tarafında bloklandı galiba.

Ben bu zamana kadar DSmart veya Digitürk olsun, kullanıp da sorunsuz olarak ayrılan görmedim malesef. Dsmartın internetinden gayet memnunum. TV için sürekli aramalarına rağmen kabul etmiyorum. Zaten çok da tv izlemediğimden gerek duymuyorum. En temizi Türksattan ücretsiz olarak izlemeye devam etmek.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı