Bir Daha Asla Yapmam Dediğiniz Şeyler

  • Konuyu başlatan Redburne
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 45
  • Görüntüleme 4.053
Pencereden atlamak. Emin olabilirsiniz hayatım boyunca bir daha yapmayacağım o işi. Merdivenin mucidine hakarettir camdan atlamak.
 
Sıralayım en iyisi.

1 - Akıllı tahtaya FIFA kurmak ve Psiphon ile Youtube'a girip traktör çekişmesi izlemek. Denemeyin sonra tahtanın admin şifresini kim biliyorsa hocalar onu köşeye çekiyor :D

2 - Damdan atlamak. İki hafta ayağımı burktuğum için acı çektim.

3 - Beden dersinde koşarken "Yaylalar Türküsü" söylemek. Sırf bunun yüzünden hocamız düşük verdi. Anlaşılan sorun hocada.

4 - Rezil olma pahasına türkü söylemek.
 
Akşam arabanın motorunu açık unutup eve gidip yatmak, evet inanmayacaksınız ama oldu. Allah'tan araçta otomatik kilitleme vardı da sabah bir şey olmadan yedek anahtarla açtık, olan gece boyunca yanan mazota oldu :).
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı