Bir dairenin elektriği en fazla kaç bilgisayarın çalışmasını kaldırır?

Sanayi elektiriğini bilmiyorum, tekstilcide normal kullanıyor olabilirler. Genelde küçük oluyor tekstil atolyeleri.

Müstakil evse belki 2 abonelik yapma şansınız olabilir ama bir sürü yönetmelik kural vs.. var onlara aykırı deme ihtimalleride var.

Veya apartmansa karşı daireden bu daire hat çekme gibi durumlar yapılabir(gene yönetmeliklere aykırıdır buda)

Az once internet cafeci bir abimizle konustum trifaze elektrik hattı cektırmen lazım o zaman 100 adet kursanda sorun olmaz dedı bunun ıcınde dukkan olarak tutman şart dedi.

Trifaz elektrik yani sanayi elektriği diye geçer. Teorik olarak 380 V civarıdır.
100 PC, her PC 300 Watt çekse 30.000 Watt eder. Bu yüzden trifaz kullanmak lazım.

Trifaz elektrik yani sanayi elektriği diye geçer. Teorik olarak 380 v civarıdır.
100 PC, her PC 300 watt çekse 30.000 watt eder. Bu yüzden trifaz kullanmak lazım.

Anladım hocam yanı dükkanlarda olan düz sanayi elektiriğinden bahsediyoruz doğru anladım değil mi?

Basması yumuşak mı bu Philips'in ben de almayı düşünüyorum. Pardon takıp çıkarması diyecektim. Sert olanlar elimi zorluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…