Bir dairenin elektriği en fazla kaç bilgisayarın çalışmasını kaldırır?

Yani dükkan olsa daha mantıklı dıyorsunuz doğru mudur hocam? Genelde daha önce tekstil dükkanı olarak tutulmus bir dukkanda buldum aslında cadde üzerinde sayılır ve 1000 MB TurkNet altyapısıda var. Peki ben bu işi net kimlerden öğrenebilirim yani bu iş üzerine bana kesin şöyle şu olur böyle şu olur diye hocam her elektrikci de anlamıyor bu işten uğraşanlar anlıyor bilgisayardan falan anlayanlar.
Sanayi elektiriğini bilmiyorum, tekstilcide normal kullanıyor olabilirler. Genelde küçük oluyor tekstil atolyeleri.

Müstakil evse belki 2 abonelik yapma şansınız olabilir ama bir sürü yönetmelik kural vs.. var onlara aykırı deme ihtimalleride var.

Veya apartmansa karşı daireden bu daire hat çekme gibi durumlar yapılabir(gene yönetmeliklere aykırıdır buda)

Sanayi elektiriğini bilmiyorum, tekstilcide normal kullanıyor olabilirler. Genelde küçük oluyor tekstil atolyeleri.

Müstakil evse belki 2 abonelik yapma şansınız olabilir ama bir sürü yönetmelik kural vs. Var onlara aykırı deme ihtimalleride var.

Veya apartmansa karşı daireden bu daire hat çekme gibi durumlar yapılabir(gene yönetmeliklere aykırıdır bu da)

Az once internet cafeci bir abimizle konustum trifaze elektrik hattı cektırmen lazım o zaman 100 adet kursanda sorun olmaz dedı bunun ıcınde dukkan olarak tutman şart dedi.

Trifaz elektrik yani sanayi elektriği diye geçer. Teorik olarak 380 V civarıdır.
100 PC, her PC 300 Watt çekse 30.000 Watt eder. Bu yüzden trifaz kullanmak lazım.

Hocam merhaba ilginiz ve alakanız yorumlarınız ıcın öncelıkle teşekkürler - yazık tabii ki cok güzel bir yere değindiniz bizzat da İzmir'de yasıyorum klima ayarlayacağım ona güzel bir daikin klima onemli olan once bir sistemi oturtabilmem öncelik işim. Önümüz malum kış

İste sorun orada yani ben elektriksel olarak hiç anlamam elektrik işlerinden yani sigorta kac watt kaldırır kac amper hiç anlamadıgım ıcın yorumu buraya acma gereği duydum banadeki git sigortanın gücünü öğren gel ögreneyım ama ınankı hiç anlamam.

Yani diyorsunuz ki ornek şu an 16 PC aktif faal sorun yok sıra sıra yukseltın kı taki nerede şaltel atarsa o zaman bilinki oraya kadar maxımum güc saglıyor gibi mi?

Peki sanayi elektiriği bunu kaldırır mı dükkan tutsak genelde buradaki dükkanlar 100 metrede olsa sanayi elektiriği war derdimize o care olur mu?

Prizi linkini attım reis.

Merhabalr 3-5 tanesıen baktım 500-600 waat yazıyor üstünde Power'lerın - 80 Plus falan yazıyor yanında bir de.

Bir de konudan ayrı burada sizlerden iyi olmasın bu konularda cok bilgili bir abimiz var durumu anlattım böyle böyle dedim kendisine kendisi sadece bilgisayar işleri ile ugraşır ve elektronık ile arası cok iyidir dediği kelime şu zaten önemli olan sen bilgisayarın acmak için bastığında asıl o zaman elektrik cekiyor gibi konuştu ornek bilgisayarlarını acarken sıra sıra AC dedi kaaptırkende sıra sıra kapat dınlendırırken garanti +70 tane kadar acar dedi.

Basması yumuşak mı bu Philips'in ben de almayı düşünüyorum. Pardon takıp çıkarması diyecektim. Sert olanlar elimi zorluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı