Bir derse hiç katılınmazsa ne olur?

Blancoe

Attopat
Haftanın bir gününde dersler çok kötü ve derslerin 4'ü haftada bir saat, zaman bir türlü geçmiyor. Ben de bu yıl toplamda yaklaşık 3-4 kez anca gitmişimdir. Bu dersin öğretmenleri gelmediğim için en fazla ne yapabilirler?

Son düzenleyen: Moderatör:
İyiymiş öyleyse, bir ara gelmediğim için 2 kat devamsızlık yazdırtırım demişti bir öğretmen.

Öyle bir şey yapamaz. Yazdırtmak onun elinde değil. Devamsızlık dolmadığı sürece de problem olmaz. Ama hocalarla zıtlaşmak diğer hocaların gözünde de mimlenmene neden olabilir. Her hafta devamsızlık yapmamak senin için daha iyi.

Hocam sevmiyorsanız bile gidin derste hayal kurun. Diğer dersler sanki çok mu zevkli? Ne olacak ki?
Keşke hayal kurunca geçen bir ders olsa. Biri resim, öğretmenin kendi odası olduğu için sürekli aşırı boya kokusu oluyor ve camları kapalı oluyor. Diğeri beden zaten gitmememin ana nedeni, iki ders de matematik yani azarlanma dersi

Keşke hayal kurunca geçen bir ders olsa. Biri resim, öğretmenin kendi odası olduğu için sürekli aşırı boya kokusu oluyor ve camları kapalı oluyor. Diğeri beden zaten gitmememin ana nedeni, iki ders de matematik yani azarlanma dersi
Anladım, aktif olmanız istenen dersler bunlar. Yani sonuçta devamsızlık hakkınız varsa bunu yapmaya sizi silah zoruyla derse sokacak değiller. Sonuçta suç işlemiyorsunuz. Hocaların devamsızlık hakkında tehtid etmesine gelince, aileniz okula gelsin konuşsun. Durumu açıklasın. Desin sonuçta devamsızlık hakkı var sorumluluk kendisinin, yok yazarlar ve notuna 0 girerler olur biter desin.

Ama ben olsam zaten okulların kapanmasına az kalmışken biraz daha sabrederdim. Okulun son günlerine saklardım o devamsızlık haklarımı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı