Bir dilin mantığı nasıl anlaşılır?

Hocam, kodlamayı sağda solda kendini yazılımcı tanıtan kişilerden veya 30₺'ye aldığın eğitim kursundan değil; sınavlardan kazandığın üniversiteden öğreneceksin. Derslerine çalış.

Sanmıyorum çevremde bir kişi var kodlama öğrenmiş yalnız 30-40 yaşlarında üniversiteden değil.

Sanmıyorum çevremde bir kişi var kodlama öğrenmiş yalnız 30-40 yaşlarında üniversiteden değil.
Ben de kodlama biliyorum ama beni kimse işe almaz. Hatta çok iyi de top oynarım ama, yine hiç bir yerden transfer teklifi gelmedi.
Bilmeyenlerin gözünde, bir şeyler bilenler çok bilgili gibi görünür.

Ben de kodlama biliyorum ama beni kimse işe almaz. Hatta çok iyi de top oynarım ama, yine hiçbir yerden transfer teklifi gelmedi.
Bilmeyenlerin gözünde, bir şeyler bilenler çok bilgili gibi görünür.

Bu konuda haklısınız çünkü diplomanız yok, ülke diploma ile işliyor :) ama burada konu o değil ben şu hataları çözemiyorum bir türlü buna alışmam lazım aslında bazen çözebiliyorum ama bazen öyle hatalar çıkıyor ki sorunsuz olduğu halde hata veriyor, type Error'lar sinir bozucu özellikle, çözemiyorum onları bir türlü örnek:

fatal error: Uncaught typeerror: mysqli_fetch_array(): Argument #1 ($result) must be of type mysqli_result, mysqli given in C:\xampp\htdocs\paylas.php:23 Stack trace: #0 C:\xampp\htdocs\paylas.php(23): mysqli_fetch_array(Object(mysqli), false) #1 C:\xampp\htdocs\index.php(9): include('C:\\xampp\\htdocs...') #2 {main} thrown in C:\xampp\htdocs\paylas.php on line 23

Bu konuda haklısınız çünkü diplomanız yok, ülke diploma ile işliyor :) ama burada konu o değil ben şu hataları çözemiyorum bir türlü buna alışmam lazım aslında bazen çözebiliyorum ama bazen öyle hatalar çıkıyor ki sorunsuz olduğu halde hata veriyor, type Error'lar sinir bozucu özellikle, çözemiyorum onları bir türlü örnek:

fatal error: Uncaught typeerror: mysqli_fetch_array(): Argument #1 ($result) must be of type mysqli_result, mysqli given in C:\xampp\htdocs\paylas.php:23 Stack trace: #0 C:\xampp\htdocs\paylas.php(23): mysqli_fetch_array(Object(mysqli), false) #1 C:\xampp\htdocs\index.php(9): include('C:\\xampp\\htdocs...') #2 {main} thrown in C:\xampp\htdocs\paylas.php on line 23
Type (Tür) hataları farklı veri türlerinin yanlış yerde kullanımından kaynaklanır.
Bunları anlamak zaman alabilir. En iyi yöntem küçük işlemler ile hata veren bölümü ayrı ortamda denemek.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı