Çözüldü Bir dosya WinRAR ile kaç kata kadar sıkıştırılabilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

321968

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Veriyi bir yerden bir yere taşımak bazen kolay olmayabiliyor. Ben de Win-rar kullanıyorum. Tam olarak bilmiyorum. Mesela 100 GB'lik bir dosyayı başka programlar kullanmadan Max kaç GB'ye sıkıştırırım? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Winrar için bilmem ama 42.Zip diye bir Zip Bombası var. 4.5 PetaByte'lık dosyayı yaklaşık 40 KB alana sıkıştırmışlardır.

Arkadaşın dediği gibi bir yandan sıkıştıracağınız dosyaya bağlı. Crack oyunlar oluyor onları çok sıkıştırdıklarını biliyorum.

Sıkıştırılmak istenen dosyada ne çok kadar tekrar eden veri varsa ve bunlar hâli hazırda sıkıştırılmamış ise dosya da o derece sıkıştırılabilir.

Bilmem kaç TB'dan şu kadar KB'a düşürüldü gibi şeyler de hep kelime oyunları. Sıkıştırıları dosyada ne kadar çok tekrar eden veri vardır Allah bilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı