Bir Dosyada Bitcoin Mining Olduğunu Anlama

• Konuyu başlatan Tat
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 2.183
Hocam örnek olarak test etmek için bunu indirdim ve VirusTotal'e koydum diğer Dosyalar'da nasıl anlarız diye teşekkürler.
Hocam mining virüsleri çoğunlukla* zaten kolay anlaşılır. Görev yöneticisinde GPU'nuzun boştayken dahi olağanüstü kullanımda olduğunu fark edersiniz.

Aslında uyardıktan sonra destek vermemek için neden yok.
Evet, böyle bir kural olmadığı için destek verebilirsiniz. Ben şahsen tercih etmiyorum ve birçok kişi de benim gibi düşünüyor. Normalde Sosyal'de açılan hile kullanımı başlıkları linçle dolardı fakat arkadaşımız dediğine göre sadece dosyayı denemek amacıyla kullanmış.

Evet, böyle bir kural olmadığı için destek verebilirsiniz. Ben şahsen tercih etmiyorum ve birçok kişi de benim gibi düşünüyor. Normalde Sosyal'de açılan hile kullanımı başlıkları linçle dolardı fakat arkadaşımız dediğine göre sadece dosyayı denemek amacıyla kullanmış.
Genellikle etik olmadığı için destek vermiyorlar.

Haklısınız.

Bir de kendisi korsan yazılım kullanıp masum bilgisayarcı, komşu, kuzenlerini suçlayanlar var. :D

Bir de kendisi korsan yazılım kullanıp masum bilgisayarcı, komşu, kuzenlerini suçlayanlar var.
Nedense zaten herkesin bir arkadaşı (!) korsan yazılım kullanıyor.

Bunlara sözüm yok, en azından yaptıklarının etik olmadığını biliyor ve gizleme ihtiyacı hissediyorlar.

Bir de korsan yazılım kullanıp orijinal kullananları alaya alanlar var... Bunların forumda çoğalması üzücü.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı