Bir ebeveynimin diğerini aldattığını öğrendim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Diğer ebeveyn ile konuş ilk başta. Sonrasında diğer ebeveyn ile konuşun.

Ne halt çıksa bu köylerden çıkıyor, komple eğitim vereceksin akıllanmayanları hadım edeceksin. Müge Anlı çıktı zaten köylü milletin efendisidir cümlesi tamamen çürüdü tarihe karıştı.

Bahsettiğiniz fotoğrafları kaydettiniz mi?

Hocam aldatıyorsa hayır gelmez o X kişisinden. Daha nereye kadar saklayacaksınız? Söyleyin gitsin. O sizi terk etmiş zaten. Bari Y kişisine olup biteni söyleyin.

Ben söylemem diyorsanız, onun kendi bulmasını sağlayın.
Örneğin Y kişisinin telefonunda o yazışmalar açıkken bırakın bir yere telefonu. O da alınca görsün olan biteni. Hatta söylemeniz bence daha mantıklı. Hayır gelmez X kişisinden.

En iyisi Y kişisine de söyleyip düzgün bir plan yapmak. X kişisi eğer gelirse bu plandan haberi olmamalı ama. Belli de etmeyin. Gelmez ama gelirse diyelim.

Bu kadar boş mesaj yazdım. Kusura bakmayın. Ben olsam ama gördüğüm an ağzının ortasına bir çakarım o X kişisinin. Her şey belli olur. Ya da fake hesap açıp onunla konuşup bütün bilgileri de alabilirsin.

X kişisin cinsiyetini verirsen daha yararlı cevaplar verebiliriz

Hocam X deyince kromozomlara odaklanabilir miyim? Anladınız bence?.. Yani merak ettim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…