Deli Azo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Şubat 2018 Mesajlar 2.345 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #51 tii dedi: Hocam bir parçam eksik büyümek istemiyorum, fakat bunu anlatmakta istiyorum. Genişletmek için tıkla... Aldatan birinin eksikliğini hissedeceğini düşünmüyorum.
tii dedi: Hocam bir parçam eksik büyümek istemiyorum, fakat bunu anlatmakta istiyorum. Genişletmek için tıkla... Aldatan birinin eksikliğini hissedeceğini düşünmüyorum.
can semi Decapat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #52 tii dedi: Hocam bir parçam eksik büyümek istemiyorum, fakat bunu anlatmakta istiyorum. Genişletmek için tıkla... Olanlar olmuş zaten X kişisinin artık yüzüne bakabilecek misin ya da o senin yüzüne?
tii dedi: Hocam bir parçam eksik büyümek istemiyorum, fakat bunu anlatmakta istiyorum. Genişletmek için tıkla... Olanlar olmuş zaten X kişisinin artık yüzüne bakabilecek misin ya da o senin yüzüne?
NoxyOfficial Decapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 560 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Radeon R7 240 AMD Athlon 200GE A320M-S2H-CF 8 GB Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #53 tii dedi: Hocam bir parçam eksik büyümek istemiyorum, fakat bunu anlatmakta istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam ben olsam böyle bir parçam olmamasını tercih ederdim. Tabii ki sizin duygularınızı şu an anlayamam fakat en mantıklısı bu gibi geliyor.
tii dedi: Hocam bir parçam eksik büyümek istemiyorum, fakat bunu anlatmakta istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam ben olsam böyle bir parçam olmamasını tercih ederdim. Tabii ki sizin duygularınızı şu an anlayamam fakat en mantıklısı bu gibi geliyor.
KingStannis Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 2.616 Makaleler 1 Çözümler 17 9 Eylül 2022 #54 XEfe.Bey dedi: Sen birşey deme hocam, aileniz dağılmasın. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten dağılmış aile. Eninde sonunda belli olacak her şey. Daha içinde tutmasının bir anlamı yok. Ne kadar erken söylese daha iyi.
XEfe.Bey dedi: Sen birşey deme hocam, aileniz dağılmasın. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten dağılmış aile. Eninde sonunda belli olacak her şey. Daha içinde tutmasının bir anlamı yok. Ne kadar erken söylese daha iyi.
T tii Kilopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 4.089 Makaleler 3 Çözümler 68 9 Eylül 2022 #55 can semi dedi: Olanlar olmuş zaten X kişisinin artık yüzüne bakabilecek misin ya da o senin yüzüne? Genişletmek için tıkla... Bakabileceğimi sanmıyorum.
can semi dedi: Olanlar olmuş zaten X kişisinin artık yüzüne bakabilecek misin ya da o senin yüzüne? Genişletmek için tıkla... Bakabileceğimi sanmıyorum.
Deli Azo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Şubat 2018 Mesajlar 2.345 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #56 can semi dedi: Olanlar olmuş zaten X kişisinin artık yüzüne bakabilecek misin ya da o senin yüzüne? Genişletmek için tıkla... Katılıyorum.
can semi dedi: Olanlar olmuş zaten X kişisinin artık yüzüne bakabilecek misin ya da o senin yüzüne? Genişletmek için tıkla... Katılıyorum.
dursunn Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 664 Yer malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #57 tii dedi: Hocam bir parçam eksik büyümek istemiyorum, fakat bunu anlatmakta istiyorum. Genişletmek için tıkla... Gerçekleri söylemek gerekirse böyle yanınızdayken içiniz nasıl rahat olacak diyelim ki tekrar yanınıza geldi ama konuşmaya devam ediyor hem y kişisi hem de diğeriyle bunu bilmek bile sıkıntı bence görmek dahi istemek istemezdim şahsen.
tii dedi: Hocam bir parçam eksik büyümek istemiyorum, fakat bunu anlatmakta istiyorum. Genişletmek için tıkla... Gerçekleri söylemek gerekirse böyle yanınızdayken içiniz nasıl rahat olacak diyelim ki tekrar yanınıza geldi ama konuşmaya devam ediyor hem y kişisi hem de diğeriyle bunu bilmek bile sıkıntı bence görmek dahi istemek istemezdim şahsen.
seferahsankaptiel Centipat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 324 Makaleler 3 9 Eylül 2022 #58 K.Makise dedi: Müzik içmekten daha fazla kafa yapıyor hocam. Müzik dinlerken bunları düşünmek gibisi yok. Genişletmek için tıkla... Şuan bunu dinliyorun tam oturdu be aga Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
K.Makise dedi: Müzik içmekten daha fazla kafa yapıyor hocam. Müzik dinlerken bunları düşünmek gibisi yok. Genişletmek için tıkla... Şuan bunu dinliyorun tam oturdu be aga Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
3 377914 Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 823 9 Eylül 2022 #59 tii dedi: Hocam bir parçam eksik büyümek istemiyorum, fakat bunu anlatmakta istiyorum. Genişletmek için tıkla... Kendinizi Y'nin yerine koyun kesinlikle bunu öğrenmeye hakkı var.
tii dedi: Hocam bir parçam eksik büyümek istemiyorum, fakat bunu anlatmakta istiyorum. Genişletmek için tıkla... Kendinizi Y'nin yerine koyun kesinlikle bunu öğrenmeye hakkı var.
Deli Azo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Şubat 2018 Mesajlar 2.345 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #60 377914 dedi: Kendinizi Y'nin yerine koyun kesinlikle bunu öğrenmeye hakkı var. Genişletmek için tıkla... Evet bence de kesinlikle hakkı var.
377914 dedi: Kendinizi Y'nin yerine koyun kesinlikle bunu öğrenmeye hakkı var. Genişletmek için tıkla... Evet bence de kesinlikle hakkı var.