K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #61 Deli Azo dedi: Aldatan birinin eksikliğini hissedeceğini düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Bencede, ama yine de ebeveyn ebeveyndir. Son karar konu sahibine kalıyor benim görüşüm doğrudan ya da dolaylı bir şekilde söylenmesi. Halen anonim bir hesaptan fotoğrafların gönderilmesi taraftarıyım.
Deli Azo dedi: Aldatan birinin eksikliğini hissedeceğini düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Bencede, ama yine de ebeveyn ebeveyndir. Son karar konu sahibine kalıyor benim görüşüm doğrudan ya da dolaylı bir şekilde söylenmesi. Halen anonim bir hesaptan fotoğrafların gönderilmesi taraftarıyım.
dursunn Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 664 Yer malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #62 377914 dedi: Akraba karıştırmayın bence belki y X'i affeder sülaleye yayılmasın. Genişletmek için tıkla... 1 kere yapan devam eder bence belki de sildi y kişisini sadece gönül eğlendiriyor ayrıca sülaleye yaymasına gerek yok güvendiği amcası halasına sadece o bilmesi şartıyla söylerse sorun yok bence.
377914 dedi: Akraba karıştırmayın bence belki y X'i affeder sülaleye yayılmasın. Genişletmek için tıkla... 1 kere yapan devam eder bence belki de sildi y kişisini sadece gönül eğlendiriyor ayrıca sülaleye yaymasına gerek yok güvendiği amcası halasına sadece o bilmesi şartıyla söylerse sorun yok bence.
can semi Decapat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #63 377914 dedi: Kendinizi Y'nin yerine koyun kesinlikle bunu öğrenmeye hakkı var. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle.
377914 dedi: Kendinizi Y'nin yerine koyun kesinlikle bunu öğrenmeye hakkı var. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle.
Deli Azo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Şubat 2018 Mesajlar 2.345 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #64 Komik değil dostum.
T tii Kilopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 4.089 Makaleler 3 Çözümler 68 9 Eylül 2022 #65 Madem babama söyleme kararı aldım, aldatan kişi annem .
MeReKGs67 Megapat Katılım 30 Kasım 2015 Mesajlar 588 Çözümler 2 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #66 Çok kötü bir durum bence söylemelisin
NoxyOfficial Decapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 560 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Radeon R7 240 AMD Athlon 200GE A320M-S2H-CF 8 GB Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #67 tii dedi: Madem babama söyleme kararı aldım, aldatan kişi annem . Genişletmek için tıkla... Bu daha da üzdü hocam.
tii dedi: Madem babama söyleme kararı aldım, aldatan kişi annem . Genişletmek için tıkla... Bu daha da üzdü hocam.
MeReKGs67 Megapat Katılım 30 Kasım 2015 Mesajlar 588 Çözümler 2 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #68 tii dedi: Madem babama söyleme kararı aldım, aldatan kişi annem . Genişletmek için tıkla... Ooo bak bu kötü oldu
tii dedi: Madem babama söyleme kararı aldım, aldatan kişi annem . Genişletmek için tıkla... Ooo bak bu kötü oldu
dursunn Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 664 Yer malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #69 tii dedi: Madem babama söyleme kararı aldım, aldatan kişi annem . Genişletmek için tıkla... Ben baba diye düşünmüştüm anne yokluğu çok zor ama dediklerimizi unutma kararı ver Allah kimseye yaşatmasın kolaylıklar versin ssanada.
tii dedi: Madem babama söyleme kararı aldım, aldatan kişi annem . Genişletmek için tıkla... Ben baba diye düşünmüştüm anne yokluğu çok zor ama dediklerimizi unutma kararı ver Allah kimseye yaşatmasın kolaylıklar versin ssanada.
Taha_Blackdavid Hectopat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 371 Çözümler 2 9 Eylül 2022 #70 tii dedi: Madem babama söyleme kararı aldım, aldatan kişi annem . Genişletmek için tıkla... Hocam ben 2 saattir babanız sanıyorum.
tii dedi: Madem babama söyleme kararı aldım, aldatan kişi annem . Genişletmek için tıkla... Hocam ben 2 saattir babanız sanıyorum.