Bir erkek, bir kız ile hemcinsi gibi dostluk kurabilir mi?

Oldukça uzun zamandır en yakın arkadaşım kız ve bu durumun çok ciddi avantajları da beraberinde getirdiğini söyleyebilirim.

Hayatımda dostum, kardeşim ve arkadaşım diyebileceğim herkes erkek. Baş düşmanlarımın ve uyuz olduklarımın hepsi kız.

Ülkedeki Erkeklerin, hayatta her yönden kötülendiğinin farkında Mısınız? Erkekler katil, erkekler kadına değer vermiyor, erkekler kadını cinsel obje gibi görüyor vesaire. Ancak kadınlar ak sütten çıkmış ak kaşık. Onlar masum, art niyetleri yok değil mi?
Bir kız ile bir erkek yakın arkadaş olur neden olamasın? Ben bir engel göremiyorum. Artık bu zihniyetten çıkılmalı. İlerleyecek yere geriye gidiyoruz.
Bir erkek ile bir kızın arkadaş olmasıyla geriye gitmenin ne alakası var? Sizin zihniyetinize anlam veremiyorum. Sizin için ülke nasıl ileri gidebilir? O mesajı yazarken ne düşündüğünüzü anlatın lütfen. O klişe laftan o kadar sıkıldım ki... İleri gitmenin formülü ne? Sizin için, bir kızla arkadaş olmayan kişi ülkeyi geriye mi götürüyor?

Son düzenleyen: Moderatör:

Niyetim erkekleri kötülemek kadınları yüceltmek değil. Ülkemizde birisi iyi birisi kötü değil, 'al birini vur ötekine' bence. Cinsel açlık kötü bir şey değil sadece bir gerçek ve bunu söylemek de kötülemek sayılmaz. Ama genelleme yaparak kadınların cinsel obje olarak görüldüğünü söylemem yanlış olmaz diye düşünüyorum.

Erkek erkektir. Başka ülkede durum farklı mı? Açlığı biraz daha açar Mısınız? Bu açlık lafını pek sevmem de.

Başlıkta fikir beyanı var.
İçerikte ise yönlendirme var. Hatta "olmaz" desek yobaz diye yaflanmış oluyoruz.

Ben de bunu çok düşündüm ancak şöyle bir sonuca vardım: Türkiye'de bir kızla konuşuyorsan kesinlikle yanlış anlayacaklar. O yüzden kızlarla merhaba merhabayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…