Daha fazla
Olabilir tabii ki. Bana göre erkek kadar samimi olmaz.
Lütfen beni yanlış anlamayınOlduktan bir süre sonra bu sorunun cevabını bir daha düşüneceğinizi tahmin ediyorum.
Bir insanın eşi veya sevgilisi olduktan sonra değişen bir ilişki dostluk olarak nitelendirilebilir mi sizce?Lütfen beni yanlış anlamayın. Eş veya sevgili sahibi olduktan sonra bu durum tabii olarak değişecektir. "Ben kesinlikle böyle olacaktır." demek istemedim.
Belki değil, genelde bu olur diye düşünüyorum.Belki de bu dostluk sempatisi daha sonra daha duygusal bir hal de alabilir.
Bu ne şimdi?@Recep Baltaş Forumun en büyük Yobazsavar'ı olarak düşünceleriniz neler? Yobaz ve "Ortadoğu" zihniyetli olduğumu söylemenizde sakınca yok, kırılmam.
Müthiş, gece gece yarıldım. Durum gerçekten böyleydi benim zamanımda bu arada. Birbirine cinsel şakalar yapan mı dersin? Hareket çekme yarışması yapan mı dersin?
Kelimelerden oluşmuş cümlelerin birleşimi. İnsanlar kendilerini ifade etmek için kullanır.Bu ne şimdi?
Doğru, insan eşiyle dosttur cümlesine de ayar olurum hep.Bir insanın eşi veya sevgilisi olduktan sonra değişen bir ilişki dostluk olarak nitelendirilebilir mi sizce?
Kaldı ki hemcinsi gibi bir dostluk.
Genelden cok ozel olarak kast etmistim, yani kisinin kendine ozel yasadigi durumlar.İşte tam bu yüzden bazı özel arkadaşlıklar olabiliyor. Kadınlar, erkekler hakkındaki şeyleri erkek dostlarından, erkeklerse kadınlar hakkındaki şeyleri kadın dostlarından öğrenebiliyorlar.
Şu fotoğraf o kadar doğru ki...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.