Bir erkek odası nasıl güzel yapılır?

Enzo St. John

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI B450M GAMING PLUS | AMD Ryzen 5 2600 | Sapphire RX580 8GB | Corsair 2x8GB Vengeance LPX | Thermaltake V200TG | 1TB HDD | 512GB M2 SSD
Arkadaşlar, odam çok düz. Hiç aksesuar yok. İnternette görüyorum böyle posterler LED'ler veya abajur tarzı şeyler odayı çok güzel yapıyor. Sizce nasıl odamı güzel gösterebilirim?

Hazır ol uzun liste geliyor...

Bunun mavisi gece güzel olur fakat beyazı hem gündüz hem gece güzel olur. Kırmızı ise dümdüz Gaming room kurulacaksa hoş görünür.

Şu tarzda bir neon duvar saati:

iu

Klasik Gaming ile modern tarzı karma yapılacaksa şöyle bir set olabilir sadece çalışma masası da satılıyor bu arada:
Şu tarzda Bluetooth bağlantılı bir LED şerit odada nereye koyacağına göre uzunluğunu seçin:
Odanın çalışma masasına gelecek duvara şöyle bir duvar kâğıdı olabilir:

iu

Veya böyle 3D kabartmalı:
Neye ilgin varsa ona göre bir tablo olabilir örnek olarak:

iu

Ve güzel bir bilgisayarın varsa referans monitörü yok ise ses sistemi döşenebilir odana akustik katmak için.

@Enzo St. John

Son düzenleme:
Tamamiyle renk uyumu. Benim odamın renk paletleri şöyle; Duvarım gri, masam, dolabım vs beyaz. Çok göze hoş gözüküyor. Odanın sade olması da ayrı etkili olur.
Duvara tablo vs yapıştırmanızı önermem. Ben o hataya düştüm duvarda iz kaldı, pek belli değil ama tablo yokken daha şık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı