Sadece exe.Tek exe olarak iniyor derken? Oyunun kurulu olduğu klasör falan yok mu? Sadece exe mi var?
Sağ tıklayıp WinRAR ile açmayı dene.Sadece exe.
Bir oyun oynuyorum. Oyunun müziklerini çok beğendim. Fakat oyun tek bir exe olarak iniyor. Ben bu oyunun ses dosyalarına nasıl ulaşırım?
Oyun adı nedir?Bir oyun oynuyorum. Oyunun müziklerini çok beğendim. Fakat oyun tek bir exe olarak iniyor. Ben bu oyunun ses dosyalarına nasıl ulaşırım?
Winrar ile denedim. Olmuyor.Oyunun tek bir .EXE dosyası olarak indiğine emin misiniz?
O bahsettiğiniz .EXE dosyası kurulum gibi birşey olmasın.
Sağ tıklayıp WinRAR ile açmayı dene.
Oyunun ismi nedir.Bir oyun oynuyorum. Oyunun müziklerini çok beğendim. Fakat oyun tek bir exe olarak iniyor. Ben bu oyunun ses dosyalarına nasıl ulaşırım?
Neyse oyunun müziğini buldum.Oyunun ismi nedir.
Sadece exe dosyası var ise portable bir dosya olabilir. İçini açsan bile müzik dosyalarına erişim sağlayamayabilirsin. En azından oyun ismini söylersen bir şekilde müziklerini bulabiliriz.
7-zip ile açabilirsin. Ama bazı EXE dosyalar arşiv olarak açılmayabilir.Bir oyun oynuyorum. Oyunun müziklerini çok beğendim. Fakat oyun tek bir exe olarak iniyor. Ben bu oyunun ses dosyalarına nasıl ulaşırım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.