Bir FPS Oyuncusunun Gözünden: ASUS VG279QM 280 Hz 1 ms (GTG) Fast-IPS İncelemesi

• Konuyu başlatan Savia
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 115
  • Görüntüleme 16.246
TN panel olan modeli o sanırım?

TN değil IPS panel. TN almıştır deyip avunmanıza gerek yok. Vatandan aldım indirimdeydi o gün sonra size 8 bin yaptılar demek ki ucuz aldım sanıyorsun.

Benim aldığım monitör VG259QM ne alaka sen 258qm aldın diyorsun. 6200 e aldım inanmıyorsan ss atrarım.

200TL de karta puan aldım. 6000'e geldi. Elimde 27 inç 165 Hz 2K var zaten 24.5 inç daha ideal. Bir de ful HD de 27 inç almak pek akıl işi değil. Ben alırken 279qm de 6800 civarındaydı. O gün indirimdeydi. Stoklar bitince 8000'den gerçirdiler fiyatları. Sonra monitör sanki 8000 TL'lik monitörmüş gibi oluyor.
Geçen yaz 2500 TL'ye alıyorlarmış. O zamanda dolar 18.60 Ti şimdi de 18.

Son düzenleme:

Kardeşim sana bir dost tavsiyesi bir daha yazı yazacağın zaman iyi okuyup öyle yaz benim aldığım model 27 inç öyle bir yazıyorsun ki sanki indirimli almışsın

Hocam sakin ol, bu kadar gerilmeye gerek var mı? tamam en ucuza sen aldın.

Kardeşim sana bir dost tavsiyesi bir daha yazı yazacağın zaman iyi okuyup öyle yaz benim aldığım model 27 inç öyle bir yazıyorsun ki sanki indirimli almışsın
İndirimli aldım evet şu an 25 inç olan 27 inçtende yüksek fiyatlı. Seninki TN paneldir diye çekememene karşılık öyle verdim.
Ayrıca senin yerinde olmak istemezdim. 1080p de 27 inç monitör hiç çekilmezdir. 2K da 27 inç bile bana gereksiz büyük geldi.
Hocam sakin ol, bu kadar gerilmeye gerek var mı? tamam en ucuza sen aldın.

Sendeki TN paneldir dediniz bilgisiz muamelesi yaptınız ondan.

Bilgisiz muameleyi ilk yapan sensin hocam sen öyle bir söyledin ki ben pn panel sandım.

Tamamen söylenti iyi ki 27 almışım herkesin zevki farklı.

27" 1080p performansı nasıl hocam?

PC'ye sadece Valorant oynamak için oturuyorum onda da çok memnunum ilkten 24.5 inç olanını alacaktım fakat fiyatlar o kadar saçma oldu ki vatan da da kalmayınca gittim bu modeli aldım dediğim gibi iyi ki de almışım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…