Bir FPS Oyuncusunun Gözünden: ASUS VG279QM 280 Hz 1 ms (GTG) Fast-IPS İncelemesi

• Konuyu başlatan Savia
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 115
  • Görüntüleme 16.404
Windows'tan aktif ediliyor.

Teşekkürler size yazdıktan sonra buldum ben de ama deneme yapmakta olduğumdan bulduğumu yazamadım Parlaklık ve renklerdeki canlılık resmen yok oluyor HDR açınca. E yüksek kontrastlı görüntüler dışında difüz aydınlanmış ortamda zaten HDR ihtiyacı yok. Tamamı günbatımı veya gündoğumunda geçen bir oyun olmadıkça HDR açmam ben, beğenmedim. Fotoğrafta güzel bir teknoloji ama.

Az da olsa 27" kullananlar var. Bir de profesyonel sahadan elimi ayağımı çektim artık vakit ayıramadığım için. Hem oyunlarda yüksek performans alayım, hem de diğer yaptığım işlerde de başka bir monitöre ihtiyacım kalmasın diye tercih ettim bu modeli. Tek odağım oyun olsa XG248Q ya da AW2518HF alırdım sanırım. Ayrıca konuda da üstüne basa basa söyledim "Ben alırken 25" daha Singapur'da bile çıkmamıştı, eğer 25" alabiliyor olsaydım kesinlikle 25" alırdım." diye. Yine de ilginize teşekkürler

Konu 15 Nisan’da açılmış, anasayfada görünce yeni sandım . Hayırlı olsun.

Merhaba ben de yeni 259QM aldım. FPS oyunları için yaptığınız ayarları son haliyle öğrenebilir miyim? Hangi modda kullanıyorsunuz, OverDrive, elmb vb.

Vatan bilgisayardan eve dönüyorum arkadaşlar Vg279Qm 280hz monitörü aldım orada ölü piksel testini yaptık ve 1 tane ölü piksel çıktı ürünü almadık tabiki de yeni başka bir ilden getirecekler aynı modelden sağ olsunlar sorun yaşamadım internetten almama nedenim budur çok şikayet okudum geri iade almıyorlar bu ölü piksel olaylarında neyse ki ucuz yırttım sizde dikkat edin arkadaşlar özellikle ips panellerde.

Merhaba ben de yeni 259QM aldım. FPS oyunları için yaptığınız ayarları son haliyle öğrenebilir miyim? Hangi modda kullanıyorsunuz, overdrive, ELMB vb.
Overclock - 280 Hz
OverDrive - 80
Adaptive-Sync - Kapalı
ELMB - Kapalı
GameVisual - FPS Mode
Parlaklık - 100
Kontrast - 80
Renk sıcaklığı - Sıcak
Renk doygunluğu - 50 (oyundayken bazen 70'e çekiyorum)
Cilt Tonu - Doğal

@KağanBey Hayırlı olsun.

Dostum merhaba. Bende cs go oyuncusuyum. Güzel bir monitör almayı düşünüyorum. Almışkende iyisini almak istiyorum. Asus Vg249qm (280hz) ve - benq zoowie xl2546 (244hz) arasında gidip geliyorum. Aralarında fiyat farkı uçurumu var. Asus olan modeli alsam Benq almadığım için pişman olur muyum sence? Senin yorumunu görmek istedim. Kolaylıklar.

Bana göre VG259QM daha önde. Arada neredeyse 2000TL fark var. Çoğunluğun VG259QM önereceğini düşünüyorum. Tabi direkt CS:GO olarak bakmadım.

VG259QM’nin input lag’ının 2.3ms olduğu söyleniyor, IPS panel için inanılmaz bir rakam bence. Benq’nun daha hızlı olacağına şüphe yok ancak 3 senelik bir model için fiyatının fazla olduğunu düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…