Rehber Bir GNU/Linux dağıtımını USB'ye kurmak

Portable denilen şey, kendini RAM'a aktararak çalışmaz. RAM'a aktararak çalışsaydı, aynı Linux kurulum isolarında olduğu gibi LiveCD/ISO olurdu. RAM kalıcı hafıza değildir. Portable taşınılabilirliktir, kullan at değil.

Manjaro kurabilir miyim? ISO dosyasını indirdim.
Deneyen var mı hiç? Çok istiyorum USB'de Live Manjaro olmasını.
Bu yöntem ile Manjaro'yu yazabilirisiniz ama kalıcılık konusunda garanti veremem. Sanırım anlatamadım, o an çalışan kısmı RAM'e aktarır ama depolama USB bellekte kalır.

Bu yöntem ile Manjaro'yu yazabilirisiniz ama kalıcılık konusunda garanti veremem.
Sanırım anlatamadım, o an çalışan kısmı RAM'e aktarır ama depolama USB bellekte kalır.
Zaten ev bilgisiyarlarının hepsi böyle, çalışan programlar/uygulamar geçici bellekte saklanır. Neyse, konuyu daha fazla uzatmaya gerek yok. İnsanlar bu yöntemi de kullanabilir tabii.

Zaten ev bilgisiyarlarının hepsi böyle, çalışan programlar/uygulamar geçici bellekte saklanır. Neyse, konuyu daha fazla uzatmaya gerek yok. İnsanlar bu yöntemi de kullanabilir tabii.
Evet, konuyu daha fazla uzatmanın manası yok, demek istediğim şeyi anlamadınız ama neyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…