Bir gözüm küçük bir gözüm büyük duruyor

grk1501

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, son zamanlarda bu durum artık kafama çok takılmaya ve beni rahatsız etmeye başladı. İnsanların gözüne bile bakamıyorum; sağ gözümün, sol gözüme göre çok daha küçük olduğunu düşünüyorum. Bu da bana çok çirkin olduğumu hissettiriyor. Yaklaşık yarım saattir kendi fotoğrafımı çekip bakıyorum ve gerçekten rahatsız edici bir durum. Bu durumu nasıl çözebilirim?

“Baskın göz, beyninizin diğerine göre bir göze daha fazla güvenmesidir. Bu, çoğu insanda doğal olarak oluşan, aralarında neredeyse tam örtüşme olan iki göze sahip olmanın bir sonucu olan normal bir özelliktir. Bazen göz sağlığı ve bakımında rol oynayabilir ve diğer sağlık sorunlarını vurgulamaya yardımcı olabilir.”

“Baskın göz, beyninizin diğerine göre bir göze daha fazla güvenmesidir. Bu, çoğu insanda doğal olarak oluşan, aralarında neredeyse tam örtüşme olan iki göze sahip olmanın bir sonucu olan normal bir özelliktir. Bazen göz sağlığı ve bakımında rol oynayabilir ve diğer sağlık sorunlarını vurgulamaya yardımcı olabilir.”

Konuyla tamamen farklı bir olay bu.

Konuyla tamamen farklı bir olay bu.
Olay buna benzer bir şey sandım, tekrar araştırdım bu foruma bakın.

Zaten her insanda olan bir şey niye der ettiniz ki?

Çoğu insanda var fakat bazılarında pürdikkat bakınca zar zor fark edilir bazılarında ise daha kolay fark edelir kafaya takmamak lazım kafaya takarsan çok kötü göründüğünü düşünürsün yüksek ihtimalle sen de bunu düşünüyorsun emin ol 100 kişi ile konuşsan 1-2 kişi ya fark eder ya fark etmez.

Merhaba, son zamanlarda bu durum artık kafama çok takılmaya ve beni rahatsız etmeye başladı. İnsanların gözüne bile bakamıyorum; sağ gözümün, sol gözüme göre çok daha küçük olduğunu düşünüyorum. Bu da bana çok çirkin olduğumu hissettiriyor. Yaklaşık yarım saattir kendi fotoğrafımı çekip bakıyorum ve gerçekten rahatsız edici bir durum. Bu durumu nasıl çözebilirim?
Bu tarz bir şey fark edilmesi çok zor bir şeydir, şaşıyım, ara sıra Şarabutdin Magomedov gibi gözüm kayıyor, ona rağmen beni bile pek fark edemiyorlar.

Doğruluğu sorgulanır ancak bir yerde bu konu hakkında yan yatılmasından kaynaklandığını ve görseldeki gibi yatmayı alışkınlık haline getirdikçe bu durumun düzeleceğini belirtmişlerdi.
1732158624274.png

Hocam bahsettiğiniz şey babamda da var konuşurken fark etmek için baya bir dikkatli bakmak gerekiyor. Üstüne üstlük bababım göz yapısı küçük. Yani hocam demem o ki fazla takmayın insanlar zor farkeder. Zaten farkeden insanların çoğunun sizinle dalga geçeceğini düşünmüyorum.

Gözünüz öyle olsaydı biri illaki söylerdi hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı