Bir gününüz nasıl geçiyor?

Katılım
5 Ocak 2021
Mesajlar
1.437
Makaleler
2
Çözümler
6
Yer
Nürburgring
Sabah 7.45 gibi kalkıyorum ve 8.50'de okulum başlıyor. Ardından 16.00'a kadar ders gördükten sonra eve gidiyorum, evde yemek yiyorum, ödevlerimi yapıyorum ve 18.00 gibi Fitness'a gidiyorum. 20.30'ta Fitness'tan dönüyorum ve eve gelince duş alıyorum ve ardından bilgisayar başında oluyorum. 22.00 gibi uyuyorum çünkü sabah erken kalkıyorum. Bazen her gün aynı şeyleri yaptığım için ve kendime doğru düzgün vakit ayıramadığım için kendimi programlanmış robot gibi hissediyorum. Benim bir günüm bu şekilde. Peki ya sizin bir gününüz nasıl geçiyor?
 
Son düzenleme:
Sabah 6:30'da kalkıyorum, 7:00'ye kadar banyomu yapmış oluyorum. 8'de kahvaltımı yapıyorum. 8:15 gibi evden çıkıp kardeşimi okula bırakıyorum. Sabah 10'a kadar oyalanıyorum. 10 gibi eve geliyorum, yine evde ufak bir duş alıp dışarıya yürüyüşe çıkıyorum. Evim Boğaza yakın olduğu için 15 dakika gibi bir sürede boğazın, sahilin orada oluyorum. Öğlene kadar mini bir yürüyüşten sonra genellikle bilgisayar başında geçiririm vaktimi. 2-3 saat civarı bilgisayardan sonra öğle kahvaltısını yaparım (fazla acıkan birisi değilim, günde 3 öğün.)
Öğle 4 gibi öğle kahvaltımı yapmış olurum. Ondan sonrası tamamen keyfime, değişiyor.
 
Sabah 05:30'da uyanıyorum. Kahvaltımı yapıyorum, işe gitmek için hazırlanıyorum. Saat 06:20 gibi evden çıkıyorum işe gidiyorum. Kahvemi alıp gelen mailleri kontrol ediyorum, yaklaşık 1 saat sürüyor. Sonra bir önceki günden not aldıklarıma bakıyorum ve eksiklikleri tamamlıyorum. O gün toplantı olursa(haftada 2 kez oluyor) katılıyorum ve planlama üzerine toplantı yapıyoruz. Geri kalan zamanda ise bir sonraki günün planını yapıyorum ve iş yerinden çıkıyorum. Akşam 17:30 gibi evde oluyorum, yemek yedikten sonra serbest takılıyorum. Fakat genelde bilgisayar başında işlerim olduğu için, onları hallediyorum. Hafta sonları ise cumartesi evimi temizliyorum, sonra yine serbest takılıyorum. Pazar günleri arkadaşlarımla gezi planlıyoruz.

Şu sıralar haftanın 3-4 gününe spor programını sıkıştırmayı düşünüyorum. Genel olarak bir günüm bu şekilde geçiyor.
 
Okul olmadığı zamanlar; Uyan, tuvalete git. Sonra elini yüzünü yıka. Sonra git guatr ilacını iç. Sonra eğer ablam uyanmışsa bilgisayar, ablam uyanmamışsa kardeşimin tabletini al. (Ablamla aynı odayı paylaşıyoruz ve bilgisayarı açtığım zaman rahatsız oluyor) Annemler geç uyandığı için kahvaltı geç hazır oluyor biraz. O zamana kadar tablet veya pc takıl. Kahvaltı hazır olunca kahvaltını yap. Kahvaltıyı yapınca zaten tüm aile uyanmış oluyor. Sonra bilgisayara veya Playstation'a geç. Akşama kadar yemek ve tuvalet dışında bir Playstation'a, bir bilgisayara geç ve kısır döngüye gir. Gece olunca uyu, sabah kalkınca aynı şeyi tekrarla. Okul olduğu zamanlar;

7:00:Okul için kalk. Üsttekiyle hepsi aynı sadece bilgisayar ve tablet kısmını sil. İlaç içip kahvaltı yaptıktan sonra okuluna git. 16:15 e kadar okulu sevmediğin için çıkışı saniyesine saniyesine hesapla. Çıkış saati gelince okuldan çık ve bir minibüse bin. Genelde ayakta durduğum için ve önümde veya arkamda duran insanların üzerine düşmemem için biraz omuzlarımı çalıştırmam gerekecek. Eve gelince bütün okul kıyafetlerini çıkar ve ev kıyafetini giy. Elini yüzünü yıka ve ev moduna geç. Yine yatana kadar bir bilgisayar bir PlayStation. İşte hayatım bundan ibaret.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı