Bu arada Technopat'ın yeni bildirim sisteminden nefret eden ben miyim? Yıldızlı geliyor ve karışık geliyor göze hitap etmiyor. Özellikle emojileri bozuk gösteriyor.
Ayyıldız Tim Eğitim Eğitim Videoları Güncel Olarak Her Hafta Yayınlanacaktır.Hem Eğlenceli hem Anlaşılır şekilde Sizleri Eğitmeye Yönelik içerikler paylaşıla...
Ayyıldız Tim Eğitim Eğitim Videoları Güncel Olarak Her Hafta Yayınlanacaktır.Hem Eğlenceli hem Anlaşılır şekilde Sizleri Eğitmeye Yönelik içerikler paylaşıla...
Anonymous itibarı kalmamış bir grup. Bugün birileri buraları hackleyecek olursa muhtemelen kim olduklarını bile bilemeyiz. Ve unutmamak gerek, her sistem açık barındırır.
Arkadaşlar kısaca şöyle cevap verilir aslında Technopat; Sosyal'e yeni bir eklenti kurduysa ve eklenti güvenlik açığı barındırıyorsa hacklenmesi mümkündür eklenti dışında forum altyapısı XenForo orijinal olduğu için XenForo da genel bir güvenlik açığı tespit edilirse yine hacklenmesi mümkündür. Bu sadece iki örnek bir sürü ayrı ayrı yöntemleri var.