Bir hacker grubu Technopat Sosyal'i hackleyebilir mi?

Peki bu site hacklendi diyelim. Bu siteyi kullananların telefonuna veya bilgisayarına falan sizabilirlermi?
Hayır. Uygulamasını indirmediğiniz sürece bir şey olmaz. iOS Uygulaması yok. Bilgisayar uygulamasına ulaşmaları da çok zor. Ancak hesabınızı ele geçirirler.
 
Akil hocamız güvenlik olarak gayet bilgili olsa bile bu sitenin çökertilemeyeceği anlamına gelmez.
@Murat5038 ve @24099 olduğu sürece alayı gelse hackleyemez.

Ayrıca Anonymous grubu balondur.
Siteyi ben yönetmiyorum ve/veya güvenlik tarafı ile ilgilenmiyorum. Sadece ana sayfada yazarlık yapıyorum o kadar :)

Güvenliğe kim bakıyorsa iyi baktığı kuşkusuz zira bugüne kadar her forum hacklenirken burası hacklenmedi. Yönetimin de bu hususlarda bilinçli olmasından kaynaklanıyor olabilir.

Her site hacklenebilir, hacklenemeyen site yok zaten :) Önemli olan hack sonrası da yaşanabilecek olası veri sızıntılarına karşı yeterli tedbirin de alınmış olması. Buna karşı da verileriniz veritabanında hash+salt bir şekilde tutuluyor, yani yönetim bile şifrenizi göremiyor.
 
Peki bu site hacklendi diyelim. Bu siteyi kullananların telefonuna veya bilgisayarına falan sizabilirler mi?

IP adresinden tut donunun markasına kadar her bilgini bilirler ama sızma konusunu bilmiyorum.
 
Anlamadım. Siteyi hacklemekle donumun markası ne alaka her şeyini bilirler demek istiyorsun anladım da @egehararli hocamın dediğini okuyun. Birde ip adresi ile en kotu ne yapabilirler?
IP adresi ile artık hiçbir şey yapılmıyor hocam. Adam yaşadığınız şehri bulur sadece tam adres de değil.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı