Bir hacker istediği telefona sızabilir mi?

Onunda uzmanlık alanları var o kadarını ben nereden bileyim. Belki de gerçekten tek tıklama ile giriyorlardır telefona, bilemeyiz.

Tek tıklama olayını random bir insana yapmazlar anca büyük devletler peşindeyse bu olay olur onun dışında telefonun kullandığın sürümler eski değil ise endişe edecek bir durumun yok. Yapay zekada o kadar iyi bir yazılımcı değil her virüsü yazamaz ve barış reusda sadece oltalama yöntemi ile karşıdakini kandırıyor ortalıkta kötü niyetli bir AI yok.

Tek tıklama olayını random bir insana yapmazlar anca büyük devletler peşindeyse bu olay olur onun dışında telefonun kullandığın sürümler eski değil ise endişe edecek bir durumun yok. Yapay zekada o kadar iyi bir yazılımcı değil her virüsü yazamaz ve barış reusda sadece oltalama yöntemi ile karşıdakini kandırıyor ortalıkta kötü niyetli bir AI yok.

Kötü niyetli AI yoktur, kötü eğitilmiş veya yönlendirilmiş AI vardır.

Az çok bileniniz vardır. Dark web sitelerinde hacker kiralama siteleri var. İşte bir ücret karşılığında her şeyi yapıyor. Telefona sızma, web sitelerine sızma vs. gibi şeyler var. Aslında ben bunların tamamını kolpa olarak biliyorum ama Can Değer bir videosunda bir site açtı ve adamların yaptıkları işte ünlü olduğunu söyledi. Yani yalan olduğunu falan söylemedi. Video da zaman ayarlı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Benim anlamadığım böyle istediği telefonlara falan sızmaları nasıl mümkün olabiliyor? Bu konularda bilgi sahibi olan birisi açıklayabilir mi?

Evet, Fakat Eğer Kurban O Adama Böyle Şeyleri Yapabilmesi İçin Bazı Şeylere Erişim Sağlatması Gerekiyor örneğin, RAT, Fidye yazılımı Vb Gibi Dosyaları Karşı Tarafın İndirmesi Gerekiyor Yoksa S*ksen bir şey Yapamaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı