Trojan ağdaki başka cihazlara sızabilir mi?

Arkadaşlar tekrardan merhabalar pcme trojan bulaştı ağdaki başka cihazlara PC cep telefonu vb. aletlere zarar verebilirimi kredi kartı bilgilerini çalabilir mi? Virüs bulaştırırmı gizlice cihaza sızabilir mi?

O zaman son bir kez daha malwarebytes ve farklı anti virüs programlardan tarat ve gönlünü ferah tut
tarattım şimid avira yı yüklüyorum onunlada taratcam ondan sonra belki epostamı girerim zor ama başka eposta açarım onu kullanırım pcde birdaha başka pc alınca artık xd zaten köpek aldık cavalier 2 gün önce onunla vakit geçireceğim için pcye fazla gerek kalmıcak
O zaman son bir kez daha malwarebytes ve farklı anti virüs programlardan tarat ve gönlünü ferah tut
fakat su an google biraz kasıyor geç açılıyor siteler silip yüklediğim içinmidir?
tam tarama yapıyorum 1 tane daha virüs çıktı

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı