L1ghtBr1nger Megapat Katılım 1 Ocak 2017 Mesajlar 555 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2019 #21 Meraklı Ekran Kartı dedi: Birçok hedefim var ama en uçuk olanı galiba cumhurbaşkanı olmak. Genişletmek için tıkla... Oyumuz sana o zaman
Meraklı Ekran Kartı dedi: Birçok hedefim var ama en uçuk olanı galiba cumhurbaşkanı olmak. Genişletmek için tıkla... Oyumuz sana o zaman
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.683 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 8 Şubat 2019 #22 Daha mesleğimizin doruklarını görmeden ölmek yok. Hedef olarak da 1 yoldaş ile gezilmedik adı sayılır ülke bırakmayacağım. 30'umdan sonra.
Daha mesleğimizin doruklarını görmeden ölmek yok. Hedef olarak da 1 yoldaş ile gezilmedik adı sayılır ülke bırakmayacağım. 30'umdan sonra.
ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.513 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 8 Şubat 2019 #23 Jira dedi: Daha mesleğimizin doruklarını görmeden ölmek yok. Hedef olarak da 1 yoldaş ile gezilmedik adı sayılır ülke bırakmayacağım. 30'umdan sonra. Genişletmek için tıkla... Yaş kaç?
Jira dedi: Daha mesleğimizin doruklarını görmeden ölmek yok. Hedef olarak da 1 yoldaş ile gezilmedik adı sayılır ülke bırakmayacağım. 30'umdan sonra. Genişletmek için tıkla... Yaş kaç?
G GodlessGame Decapat Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 228 8 Şubat 2019 #24 Elyr dedi: Soru açık. Bir hedefiniz var mı? Benim hedefim öbür dünyaya güzel bir kul olarak gitmek Genişletmek için tıkla... Var. İyi bir üniversite kazanmak ve 4 yıllık üniversitede okurken aynı zamanda yayın yapmak.
Elyr dedi: Soru açık. Bir hedefiniz var mı? Benim hedefim öbür dünyaya güzel bir kul olarak gitmek Genişletmek için tıkla... Var. İyi bir üniversite kazanmak ve 4 yıllık üniversitede okurken aynı zamanda yayın yapmak.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.683 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 8 Şubat 2019 #25 ForAnAngeL dedi: Yaş kaç? Genişletmek için tıkla... Neden?
ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.513 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 8 Şubat 2019 #26 Jira dedi: Neden? Genişletmek için tıkla... Merak ettiğim için soruyorum.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.683 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 8 Şubat 2019 #27 ForAnAngeL dedi: Merak ettiğim için soruyorum. Genişletmek için tıkla... 24.
bayss Kilopat Katılım 19 Eylül 2018 Mesajlar 107 8 Şubat 2019 #28 Taptic dedi: Hayattan bir beklentim kalmadı. Oyuna verdim kendimi. Witcher 2'de Kayran denen bir lanet var. Onu öldürebilsem yeter. Genişletmek için tıkla... Ben sana taktiği söyleyeyim yere bırakan sabitleyen büyü vardı onu yap sonra quenn bas kendine sürekli bu devir daimi yap ve geç
Taptic dedi: Hayattan bir beklentim kalmadı. Oyuna verdim kendimi. Witcher 2'de Kayran denen bir lanet var. Onu öldürebilsem yeter. Genişletmek için tıkla... Ben sana taktiği söyleyeyim yere bırakan sabitleyen büyü vardı onu yap sonra quenn bas kendine sürekli bu devir daimi yap ve geç
FakirSincap Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2018 Mesajlar 1.561 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2019 #29 Jira dedi: 24. Genişletmek için tıkla... Hayallerim yıkıldı. Ben sizi her zaman aklımda 28-29 yaşında diye nitelendirmişimdir.
Jira dedi: 24. Genişletmek için tıkla... Hayallerim yıkıldı. Ben sizi her zaman aklımda 28-29 yaşında diye nitelendirmişimdir.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.683 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 8 Şubat 2019 #30 FakirSincap dedi: Hayallerim yıkıldı. Ben sizi her zaman aklımda 28-29 yaşında diye nitelendirmişimdir. Genişletmek için tıkla... Dış görünüş olarak kiminle tanışsam aynı ifadeyi söylüyor. Alıştım ben de. Hayallerin niye yıkıldı?
FakirSincap dedi: Hayallerim yıkıldı. Ben sizi her zaman aklımda 28-29 yaşında diye nitelendirmişimdir. Genişletmek için tıkla... Dış görünüş olarak kiminle tanışsam aynı ifadeyi söylüyor. Alıştım ben de. Hayallerin niye yıkıldı?