EmirElibol Hectopat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 3.599 Çözümler 7 22 Temmuz 2023 #11 Çok abartmadığınız sürece bir şey olmaz diye düşünüyorum benim de 5 kartım var.
kohaku Hectopat Katılım 5 Haziran 2022 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Kadın 22 Temmuz 2023 #12 Romaa dedi: Sınır kaç bilmiyorum ama teal card sipariş ederseniz rose card iptal olmaz. Genişletmek için tıkla... Atillacan0 dedi: Ben 3 kart kullanıyorum. Sanal kart dahil olmak üzere. Sorun olacağını sanmam. Genelde abonelikleri bir kartta normal harcamaları bir karttan yapıyorum. Genişletmek için tıkla... FelixTheDev dedi: Hayır, bir limit yok. An itibarıyla 6 kartım var (Black, Metal, Teal, Batman, Almond, Sanal) ve bir sorun çıkmadı. Genişletmek için tıkla... EmirElibol dedi: Çok abartmadığınız sürece bir şey olmaz diye düşünüyorum benim de 5 kartım var. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hepinize.
Romaa dedi: Sınır kaç bilmiyorum ama teal card sipariş ederseniz rose card iptal olmaz. Genişletmek için tıkla... Atillacan0 dedi: Ben 3 kart kullanıyorum. Sanal kart dahil olmak üzere. Sorun olacağını sanmam. Genelde abonelikleri bir kartta normal harcamaları bir karttan yapıyorum. Genişletmek için tıkla... FelixTheDev dedi: Hayır, bir limit yok. An itibarıyla 6 kartım var (Black, Metal, Teal, Batman, Almond, Sanal) ve bir sorun çıkmadı. Genişletmek için tıkla... EmirElibol dedi: Çok abartmadığınız sürece bir şey olmaz diye düşünüyorum benim de 5 kartım var. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hepinize.