PC de VS Code kullanıyorum bazen mobilde de kodlama yapıyorum. Web tabanlı acode uygulamasından VS Code'deki projemi nasıl Mobile alabilirim? Yani nasıl kodumu 2 yerden eş zamanlı yönetebilirim, öyle bir ihtimal var mı?
Git'e gönderdiğimiz projeyi mobilde açmak için mu bu onu çözemedim.
Telefondan kod yazmak tam anlamıyla işkence ama projeyi çekmek,yüklemek için Git kullanabilirsin. Eşzamanlı meselesi maalesef olmayacaktır.PC de VS Code kullanıyorum bazen mobilde de kodlama yapıyorum. Web tabanlı acode uygulamasından VS Code'deki projemi nasıl Mobile alabilirim? Yani nasıl kodumu 2 yerden eş zamanlı yönetebilirim, öyle bir ihtimal var mı?
Acode kullanıyorum VS code gibi eklentileri var diğer uygulamalar gibi her şeyi elle yazmaya gerek kalmıyor otomatik tamamlıyor o açıdan gayet kolayTelefondan kod yazmak tam anlamıyla işkence ama projeyi çekmek,yüklemek için Git kullanabilirsin. Eşzamanlı meselesi maalesef olmayacaktır.
Android ise termux kullanabilirsiniz bu arada git için.Acode kullanıyorum VS code gibi eklentileri var diğer uygulamalar gibi her şeyi elle yazmaya gerek kalmıyor otomatik tamamlıyor o açıdan gayet kolay.
Nasıl?Android ise termux kullanabilirsiniz bu arada git için.
Nasıl?
Hintli dinlemeye şimdiden alışın hocam.
Git'e gönderdiğimiz projeyi mobilde açmak için mu bu onu çözemedim.
Hocam bu Windows'ta CMD, Linux ve Mac tarafında terminalle aynı işlevi yapıyor. Bu terminalde olduğu gibi git ile dosyalarınızı çekmeye yarar. Bir kere git hesabınızı açarak bütün repolarınıza hızlıca ulaşabilirsiniz. IDE ile açmak istiyorsanız IDE'niz ile açacaksınız. Termux'un yoluna çektiğiniz repoları.
Hocam termux eski sürümler için var ve fdroid den indirildiğinde ise birçok hata veriyormuşHocam bu Windows'ta CMD, Linux ve Mac tarafında terminalle aynı işlevi yapıyor. Bu terminalde olduğu gibi git ile dosyalarınızı çekmeye yarar. Bir kere git hesabınızı açarak bütün repolarınıza hızlıca ulaşabilirsiniz. IDE ile açmak istiyorsanız IDE'niz ile açacaksınız. Termux'un yoluna çektiğiniz repoları.
Hocam düz Git kısayol ekleyin ordan çekin fark etmez.Anladım teşekkürler.
Hocam termux eski sürümler için var ve fdroid den indirildiğinde ise birçok hata veriyormuş
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.