Bir ilişki tavsiyesi bırakın

Buna ek olarak ilk başta pek bir şey hissetmeyebilirsiniz ama aradan belli bir süre geçtikten sonra beyin, sorguya çeker. Acaba doğru mu yaptım diye düşünürsünüz.

İnsan acı çekendir ve kaybetmekten korkandır. İnsan bağ kurandır. Her ayrılık acı getirir. Bağlandığın insandan kopmak büyük bir acıdır. Sevdiğin birinin ölmesiyle eş değerdir. Ama insan alışandır. Tüm acılar enimde sonunda kendini bir nostaljiye bırakır. Çok sevdiğim ilk sevgilim ilk aşkımdan ayrıldım. Hayat öyle bir anlamsız geliyor ki artık. Yine de acısından çok ona duyduğum nostalji var içimde.
Artı olarak Can Yücel "Bağlanmayacaksın" şiirini dinleyin.

@nehiir, kıymetli öneriniz için teşekkür ediyorum. Başlangıçta çok berbat hissettiriyor da zamanla alışıyor insan. Zaman zaman eski sevgililerim aklıma gelir benim de. Beyin öyle yanıltıcıdır ki karşıdaki kişi her ne kadar kötü olsa da kötü anılara değil, iyi anılara odaklanır.

Bundan 4 ya da 5 ay önce yakın bir arkadaşımla aynı sınıfta olan bir kızla tanıştım arkadaşım tanıştırdı yani 2 ay konuştuk ve sevgili olduk ama sürekli olarak benim nazımla triplerimle uğraşmıyosun deyip duruyordu o ara yoğun bir dönemde olduğumdan dolayı olduğunu belirttim ama dinlemedi ayrıldı daha geçenlerde bizi tanıştıran yakın arkadaşımla sevgili olduğunu öğrendim ve yakın arkadaş grubumuzda buna gayet onay veriyorlardı ve bir sorun görmüyolardı arkamdan konuştuklarınıda öğrendim hepsiyle tek gecede konuşmayı kestim 2 aylığı bırakın 2 saatlik bir kız olsun asla arkadaşınızın eski sevgilileriyle muhatap olmayın bana sözde ilk başta arkadaşça konuşuyordum sonradan bir şeyler hissetmeye başladım falan dedi ne alaka sen neden benim eski sevgilimle konuşuyorsun ki ? Neyse işin sonunda hayatımda verdiğim en iyi kararlardan biriydi belki de o insanlardan kurtulmak az ama öz dostları olmalı insanın seni aşağıya çeken değil ilerlemen için iten dostları bulmak lazım bana da çok büyük bir ders olmuş oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…