Bir ilişkide kız mı erkek mi daha fazla ilgili olmalı?

Kayra342727

Hectopat
Yer
İstanbul
Bir ilişkide kız mı yoksa erkek mi daha ilgili olmalı? Kız arkadaşımı çok seviyorum, ancak ağırbaşlı olmam gerektiğini düşündüğüm için fazla ilgi vermekten de korkuyorum. İlgi derken, sürekli her lafa romantik şeyler sokmam tabii de, arada sırada güzel laflar olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir ilişkide kız mı yoksa erkek mi daha ilgili olmalı? Kız arkadaşımı çok seviyorum, ancak ağırbaşlı olmam gerektiğini düşündüğüm için fazla ilgi vermekten de korkuyorum. İlgi derken, sürekli her lafa romantik şeyler sokmam tabii de, arada sırada güzel laflar olur.

E öyle yapman lazım zaten. Erkek veya kız her lafa bi' romantik söz sıkıştırıyorsa o ilişki çıkar ilişkisidir. Gerektiğinde iltifat edilir, kızın zaten gönlünü tekrar fetih edersin gerekli zamanları değerlendirirsen. Her lafa aşk dolu sözler sok bakalım kız aşkım yeter dur artık mı diyecek yoksa zevk mi alacak? İlişki tek bir kişiyle yürümez.İki tarafta yeteri kadar ilgiyi verirse mis gibi devam eder ilişki.Fazlası zarar maalesef.Düşün:sevgilin bi anda bütün övgüleri söylemeye başlıyor böyle birisi değilken.Tuhaf gelmez miydi ? Arkasında bi’ iş olduğunu anlamaz mıydın ? Hocam bir de açtığım son konuya bakar mısınız ? Sizin de fikirlerinizi almak isterim.

Bunun cinsiyeti yok, her iki taraf da mesafesini koruyabilmeli. Her şeyin aşırısı zarardır derler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı