Bir ilişkide kullanıldığınızı nasıl anlarsınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tabi çok seviyorum. Fazlasıyla. Ben 24, o 23.

Yaptığınız iyilikler karşısında "erkekliği para sanıyorsun veya cinsel organ sanıyorsun" böyle tepkiler veriyorsa ben sizi sevdiğini düşünmüyorum. Yine de aklınızı karıştırmak istemem.

Abi benden yaşça büyüksündür büyük ihtimalle ama bir ilişkide paranın söz konusu olması bana aşırı saçma geliyor kendi fikrimce.

Çok doğru.

Geçen yine böyle parayı geri gönderdi, ben de ona geri gönderdim. Saçma sapan davranıyorsun para konusunda ve başka manevi konularda her zaman her şeyi yaparım senin için dedim. Sadece kıskançlığım yüzünden ona saygım olmadığını ve ona değer vermediğimi düşünüyor. Zaten özgüveni çok fazla düşük, hep bir yetersizlik hissi var onda. Borç da bunu tetikliyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Hata bende mi?
Ayrılırsam sana borcunu mutlaka öderim merak etme dedi. Asıl sorun ayrılmayı nasıl düşünebiliyor? Sırf onu kıskanıyorum diye mi?

Eğer her şey yazdığın gibiyse sende bir hata yok. Sadece kıskanıyorsun ancak bunu herkes yapıyor. Ben de yapıyorum ne var bunda? Azıcık katlanamiyorsa ha tabi kişilik meselesi ancak yine de seviyorsa bir şekilde katlanır.

Hatta yani borcunu kapatması için para bile veriyorsun yani buna rağmen sana erkekliği cinsel organ mı zannediyorsun derse bana evet öyle sanıyorum der ayrılırdım.

Abi benden yaşça büyüksündür büyük ihtimalle ama bir ilişkide paranın söz konusu olması bana aşırı saçma geliyor kendi fikrimce.
Olmaz zaten, olmamalı. Bir kere bile paranın lafını etmedim. Ne ihtiyacı varsa aldım, her şeyi yaptım onun için. Paranın lafını yapan o. Ayrılık diyen de o. Ben hiçbir zaman ayrılma taraftarı olmadım ama tükeniyorum artık ezilmekten, yaptığım iyiliklerin yabana atılmasından.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…