Steam Bir incelemem yasaklandı

E hocam sen hesabının kitlenmediğine dua et. Adamlara hak verdim şahsen.
Hitler övücü hesaplar bile ban yemiyor. Bir tane basit incelemeden kısıtlama almamam normal. Ki Ubisoft gibi Steam'e oyunlarını 2-3 yılda anca getiren bir firmadan bahsediyoruz. Ubisoft'un Steam'e atadığı moderatörlerin bu incelemeyi görmesi bile şaşırtıcı.

Bunu yazanlara ayrı konu açmak lazım.

O kendini komik sanan tayfa bambaşka bir seviye hocam. Oyunlarla gerçekten ilgisi olup inceleyecek tayfanın alacak parası olmuyor genelde. Tavsiyem direkt olarak Steam incelemelerinde İngilizce ve Asya dillerine bakmanız olur.

Kesinlikle oyunun annesine rovasata cekmedi.

Sülale daha mantıklı.

O kendini komik sanan tayfa bambaşka bir seviye hocam. Oyunlarla gerçekten ilgisi olup inceleyecek tayfanın alacak parası olmuyor genelde. Tavsiyem direkt olarak Steam incelemelerinde İngilizce ve Asya dillerine bakmanız olur.

Hayır o kadar oyunu nasıl alabiliyorlar.

@Nysea hocamın inceleme fotoğrafı kalkmadıysa benimki de kalkmaz diye umarak incelemeyi atıyorum.

Sonuna da "İşte bu oyun bu yüzden bu kadar rezalet ötesi bir iş" diye ekleme yapacaktım fakat malum banı yedik.

Dosya Ekleri

• asd.png
    39,7 KB · Görüntüleme: 60
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…