Sizin de başka bir inceleme silinmiş hocam![]()
Revolt incelemesinde de araba düz yolda giderken hiçbir dönüş yapmama rağmen hep spin atıp sonuncu oldugum için birazcık sinrli inceleme yapmıştım yapımcılar ona kızmış biraz.
Sizin de başka bir inceleme silinmiş hocam![]()
33+33+33 olsun diye hocam. 33+34+33'ü eğer yüzde kullanmıyorsak sevmiyorum.
İncelemeyi yazarken insan vücüdunda bulunan 3 delik geldi aklıma bende uyumlu olsun diye öyle yazdım.Neden bir değil de üç.
Bu konu cok garip bir hal almaya basladi, kurallarin islemedigi tek konu.İncelemeyi yazarken insan vücüdunda bulunan 3 delik geldi aklıma bende uyumlu olsun diye öyle yazdım.
300 saat oynadığımı göz önüne alırsak daha ağır sövmüşlüğüm var ama yazıya dökmedim onları. Mesela ilk PS4'de oynuyordum oyunu ve oyunun final bölgesindeki bir yan görevde etkileşim tuşu çıkmıyor diye oyunu %100 bitirip platin kupa alamamıştım. 120 saat çöpe gitmiş sayılırdı yani. O basit bir etkileşim tuşunun çıkmaması hatasını 1 yılda ancak düzelttilerOyle aman aman bir kufur degilmis bu oyun icin, daha buyuk kufurleri hak ediyor Valhalla.
Bu konu cok garip bir hal almaya basladi, kurallarin islemedigi tek konu.
"Ubisoft beceriksiz degil sadece oyunlari satildigi icin ugrasmiyorlar" diyen tayfa ne zaman gelecek acaba?120 saat çöpe gitmiş sayılırdı yani. O basit bir etkileşim tuşunun çıkmaması hatasını 1 yılda ancak düzelttiler![]()
AC Valhalla ve Far Cry 6 iyi sattı fakat adamlar yine de batmanın eşiğinde çünkü diğer yaptıkları hiçbir oyun tutmadı. 2020'de arka arkaya 3 oyun çıktı sadece AC Valhalla tuttu. 2021'de Tom Clancy serisinden vs. oyunlar çıktı sadece Far Cry 6 sattı, 2022'de 11-12 tane oyunu iptal etmeleri ile ön plana çıktılar, 2023'de ise batışın eşiğine geldikleri ve kendilerini satmak isteyip becerememeleri ile öne çıktılar. Ha bu arada AC Valhalla ve Far Cry 6 iyi sattı ama eleştirmen ve oyuncu tayfa beğenmedi. Yani Ubisoft paraya değil oyuncuların düşüncelerine önem veren bir firma olsa AC Valhalla'yı başarı değil başarısızlık olarak görürdü."Ubisoft beceriksiz degil sadece oyunlari satildigi icin ugrasmiyorlar" diyen tayfa ne zaman gelecek acaba?
300 saat oynadığımı göz önüne alırsak daha ağır sövmüşlüğüm var ama yazıya dökmedim onları. Mesela ilk PS4'te oynuyordum oyunu ve oyunun final bölgesindeki bir yan görevde etkileşim tuşu çıkmıyor diye oyunu %100 bitirip platin kupa alamamıştım. 120 saat çöpe gitmiş sayılırdı yani. O basit bir etkileşim tuşunun çıkmaması hatasını 1 yılda ancak düzelttiler![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.