Steam Bir incelemem yasaklandı

Oyle aman aman bir kufur degilmis bu oyun icin, daha buyuk kufurleri hak ediyor Valhalla.
300 saat oynadığımı göz önüne alırsak daha ağır sövmüşlüğüm var ama yazıya dökmedim onları. Mesela ilk PS4'de oynuyordum oyunu ve oyunun final bölgesindeki bir yan görevde etkileşim tuşu çıkmıyor diye oyunu %100 bitirip platin kupa alamamıştım. 120 saat çöpe gitmiş sayılırdı yani. O basit bir etkileşim tuşunun çıkmaması hatasını 1 yılda ancak düzelttiler :)

"Ubisoft beceriksiz degil sadece oyunlari satildigi icin ugrasmiyorlar" diyen tayfa ne zaman gelecek acaba?
AC Valhalla ve Far Cry 6 iyi sattı fakat adamlar yine de batmanın eşiğinde çünkü diğer yaptıkları hiçbir oyun tutmadı. 2020'de arka arkaya 3 oyun çıktı sadece AC Valhalla tuttu. 2021'de Tom Clancy serisinden vs. oyunlar çıktı sadece Far Cry 6 sattı, 2022'de 11-12 tane oyunu iptal etmeleri ile ön plana çıktılar, 2023'de ise batışın eşiğine geldikleri ve kendilerini satmak isteyip becerememeleri ile öne çıktılar. Ha bu arada AC Valhalla ve Far Cry 6 iyi sattı ama eleştirmen ve oyuncu tayfa beğenmedi. Yani Ubisoft paraya değil oyuncuların düşüncelerine önem veren bir firma olsa AC Valhalla'yı başarı değil başarısızlık olarak görürdü.

300 saat oynadığımı göz önüne alırsak daha ağır sövmüşlüğüm var ama yazıya dökmedim onları. Mesela ilk PS4'te oynuyordum oyunu ve oyunun final bölgesindeki bir yan görevde etkileşim tuşu çıkmıyor diye oyunu %100 bitirip platin kupa alamamıştım. 120 saat çöpe gitmiş sayılırdı yani. O basit bir etkileşim tuşunun çıkmaması hatasını 1 yılda ancak düzelttiler :)

Oyun şirketleri güzel bir küfürü hak ediyor bro sen taviz verme bu hareketlerinden. O kadar şey yapıp çok basit bir hatayı düzeltememek tamamen cimrilik olarak görüyorum. 10 developer 20 gamedesigner alıyorsan bir 5 tane daha bughunter al işe temiz oyun çıkar. Sırf 200 300bin dolar için kaçtıkları şeye bak zaten milyonlar kazanıyorsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı