Bir insan bir anda neden çirkinleşir?

Antipatikherif

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle ruh haline bağlı demeyin. 1 haftada aşırı çirkinleştim. Kızlar bile sırıtarak bakıyor. Göz şeklim bakışlarım dahi değişti.

Sabah kalkınca yüzünüzü falan yıkayın. Eğer yüzünüz yağlıysa ya da fazla kuruysa ona göre krem, maske kullanın. 1 haftada aşırı çirkinleşmeniz imkansız, kendinizi öyle buluyorsunuz bence.

Öncelikle ruh haline bağlı demeyin. 1 haftada aşırı çirkinleştim. Kızlar bile sırıtarak bakıyor. Göz şeklim bakışlarım dahi değişti.
Aynı ben mastürbasyon çok yapıyor musun hocam şu son 1 haftada birde uyku düzeni önemli bol su iç stresten uzak kal bak nasıl cildin bebeksi oluyor denendi onaylandı bu arada sınav senesindeysen sallama normal hocam.

Sabah kalkınca yüzünüzü falan yıkayın. Eğer yüzünüz yağlıysa ya da fazla kuruysa ona göre krem, maske kullanın. 1 haftada aşırı çirkinleşmeniz imkansız, kendinizi öyle buluyorsunuz bence.
Annem bile garip garip yüzüme bakıyor o kadar garipçe.

Aynı ben mastürbasyon çok yapıyor musun hocam şu son 1 haftada birde uyku düzeni önemli bol su iç stresten uzak kal bak nasıl cildin bebeksi oluyor denendi onaylandı bu arada sınav senesindeysen sallama normal hocam.
Mastürbasyonun etkilediğini bende gördüm fakat yaklaşık 1 haftadır yapmıyorum durum aynı.

Annem bile garip garip yüzüme bakıyor o kadar garipçe.

Mastürbasyonun etkilediğini bende gördüm fakat yaklaşık 1 haftadır yapmıyorum durum aynı.
bendede hocam hatta şuan sınav senesinde olduğumdandır diye düşünüyorum benim annem insanlıktan çıkmışsın diyor gerisini siz düşünün hocam balicilere döndüm saçlarım uzadı kestirmiyorum da 1 haftada mastürbasyon günde bu arada 3 defa onun dışında dişlerimi 1 haftadır fırçalamıyorum gözlerimin altı mor tenim bembeyazdı şuan esmer oldum öyle diyim siz benden iyisiniz hocam bu arada ben 1 aydır duş almıyorum o yüzden esmerleştim birazda belki yıkabilirsem umarım geçer tadilatta site kimsede su yok homosaphiense döndüm siz benden daha iyisinizdir cumartesi YKS sınavına gireceğim bakalım kokudan alırlarsa içinden geçip çıkıcaz umarım.

Yüzünde bir anormallik yoksa kısa vadede çıkacak (sivilce, kıl, tüy falan) çok dert etmene gerek yok bakımını ihmal etme o psikolojiktir.

Yüzünde bir anormallik yoksa kısa vadede çıkacak (sivilce, kıl, tüy falan) çok dert etmene gerek yok bakımını ihmal etme o psikolojiktir.
Hocam bu kıllar nasıl alınır bir yolu var mı acaba ağda hiç denemedim ama çok acılı bir yöntem olduğu söyleniyor jiletlede kanatma riski var nasıl bir yol izlemeliyim kıllardan 2-3 ay kurtulmak için birde üniversitede bu kıllarla nasıl başa çıkacağım onu hiç bilmiyorum çaresizlik işte nasıl bir yol izlemeliyim hepsini jilete vuramam çünkü hem sert çıkıyor birde eşofman falan giyince kıl uzama döneminde olduğu için çok acıyor bacaklar.

Hocam bu kıllar nasıl alınır bir yolu var mı acaba ağda hiç denemedim ama çok acılı bir yöntem olduğu söyleniyor jiletlede kanatma riski var nasıl bir yol izlemeliyim kıllardan 2-3 ay kurtulmak için birde üniversitede bu kıllarla nasıl başa çıkacağım onu hiç bilmiyorum çaresizlik işte nasıl bir yol izlemeliyim hepsini jilete vuramam çünkü hem sert çıkıyor birde eşofman falan giyince kıl uzama döneminde olduğu için çok acıyor bacaklar.
Yüzünde ki kıllardan bahsediyorsan ağda ve epilasyon en net çözüm. Kuaföre gittiğinde gerek görülürse ağda, cımbız kullanılır genelde. Eğer etekaltından bahsediyorsan ağda ile almanı önermem ya makina ya da jilet veya tüy dökücü kremler oluyor onları kullanmalısın. Ağda acıtır oralarda çok fazla sinir var ayrıca yara yapar. Bacakları ise en net çözüm yine epilasyon ve ağda. Veya özel olarak vücut için yapılmış tıraş makinaları oluyor Philips Bodygroom gibi onları kullanabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı