Tokiler Decipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 1.541 Makaleler 1 Çözümler 3 17 Haziran 2020 #11 Silinen üye dedi: Teşekkürler. İlk defa bir videoyu izlerken kalbimde ağrı hissediyorum. Ahh. Genişletmek için tıkla... Bir de buna bakın isterseniz: ayerenee TikTok'ta
Silinen üye dedi: Teşekkürler. İlk defa bir videoyu izlerken kalbimde ağrı hissediyorum. Ahh. Genişletmek için tıkla... Bir de buna bakın isterseniz: ayerenee TikTok'ta
R rilou Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 2.386 Makaleler 1 Çözümler 5 17 Haziran 2020 #12 Silinen üye dedi: Bir de buna bakın isterseniz: ayerenee TikTok'ta Genişletmek için tıkla... Yok sağolun hocam ben almayayım.
Silinen üye dedi: Bir de buna bakın isterseniz: ayerenee TikTok'ta Genişletmek için tıkla... Yok sağolun hocam ben almayayım.
Tokiler Decipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 1.541 Makaleler 1 Çözümler 3 17 Haziran 2020 #13 Linux Oyunda dedi: Güldüm fakat bence yine cringe değil. Söyleyin merak ettim şimdi. . Genişletmek için tıkla... Nasıl cringe değil, bence siz çok alışmışsınız böyle videolara.
Linux Oyunda dedi: Güldüm fakat bence yine cringe değil. Söyleyin merak ettim şimdi. . Genişletmek için tıkla... Nasıl cringe değil, bence siz çok alışmışsınız böyle videolara.
Linux Oyunda Decipat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 2.415 Çözümler 6 17 Haziran 2020 #14 Silinen üye dedi: Teşekkürler. İlk defa bir videoyu izlerken kalbimde ağrı hissediyorum. Ahh. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Silinen üye dedi: Teşekkürler. İlk defa bir videoyu izlerken kalbimde ağrı hissediyorum. Ahh. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
R rilou Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 2.386 Makaleler 1 Çözümler 5 17 Haziran 2020 #15 Linux Oyunda dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hayır girmiyeceğim! Beynim yanlış komutlar verme hayır! Ruhum ile beynim arasında savaş açtınız mutlu musun?
Linux Oyunda dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hayır girmiyeceğim! Beynim yanlış komutlar verme hayır! Ruhum ile beynim arasında savaş açtınız mutlu musun?
Linux Oyunda Decipat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 2.415 Çözümler 6 17 Haziran 2020 #16 Silinen üye dedi: Nasıl cringe değil, bence siz çok alışmışsınız böyle videolara. Genişletmek için tıkla... Şaka videolarında cringe seviyem nirvanaya ulaşıyor. Kalbim gitmeden kapatmak zorunda kalıyorum. Alıştım artık beni hiç bir güç cringe edemez. (Ve dedikten 5 dakika sonra cringe olur.) Son düzenleme: 17 Haziran 2020
Silinen üye dedi: Nasıl cringe değil, bence siz çok alışmışsınız böyle videolara. Genişletmek için tıkla... Şaka videolarında cringe seviyem nirvanaya ulaşıyor. Kalbim gitmeden kapatmak zorunda kalıyorum. Alıştım artık beni hiç bir güç cringe edemez. (Ve dedikten 5 dakika sonra cringe olur.)
Tokiler Decipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 1.541 Makaleler 1 Çözümler 3 17 Haziran 2020 #17 Linux Oyunda dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu videolara o kadar maruz kaldım ki artık utanmıyorum.
Linux Oyunda dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu videolara o kadar maruz kaldım ki artık utanmıyorum.
Antonio Montana Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2017 Mesajlar 2.802 Çözümler 4 Yer El Fureidis 17 Haziran 2020 #18 Ben yatağıma gidip ağlayarak utanacağım.
Linux Oyunda Decipat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 2.415 Çözümler 6 17 Haziran 2020 #19 Antonio Montana dedi: Ben yatağıma gidip ağlayarak utanacağım. Genişletmek için tıkla...
Antonio Montana Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2017 Mesajlar 2.802 Çözümler 4 Yer El Fureidis 17 Haziran 2020 #20 Linux Oyunda dedi: Genişletmek için tıkla... İşte bu tip insanların böyle olma sebebi anne sütü, yeterli alınmadığında böyle sonuçlar ile karşılaşıyoruz.
Linux Oyunda dedi: Genişletmek için tıkla... İşte bu tip insanların böyle olma sebebi anne sütü, yeterli alınmadığında böyle sonuçlar ile karşılaşıyoruz.