Arkadaşınız trollüyor falan olabilir. Ya da dolandırıcı falansa geri bulamasın diye yapmıştır.
Ergen erkek-kız arkadaşın varsa arar. Genellikle inleme sesi çıkar şaşırma yani.
FBI peşinde! Seni kurtaracağım 10.000 lirayı hazırla çantaya koy (!)Polis neden gizli numaradan arasın hocam?
FBI peşinde! Seni kurtaracağım 10.000 lirayı hazırla çantaya koy (!)
Şaka bir yana her yerde bas bas bağırılıyor kendini asker, polis, savcı olarak tanıtan dümbüklere inanmayın diye. Ki dolandırma niyetli arayıp ben polisim savcıyım diyecek adam gizli numaradan aramaz. Arkadaşın seni işletecektir muhtemelen.
Dostum gerçek asker polis savcı seni aramaz. Oldu da milyonda bir ihtimalle aradı ki bu noktada imkansız olduğunu tekrar vurguluyorum. İmkanı yok. Gizli numaradan aramaz.Hocam gizli numara engelim açık olmasına rağmen aradılar yalnız.
Dostum gerçek asker polis savcı seni aramaz. Oldu da milyonda bir ihtimalle aradı ki bu noktada imkansız olduğunu tekrar vurguluyorum. İmkanı yok. Gizli numaradan aramaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.