Bir insan neden kendini beğenmez?

Sen farklı değilsin o çocuk Yunan Tanrı'sı gibi bir şeymiş inan burada senin gibi binlerce insan var, bende onlardan biriyim.
Biraz da o çocuğun bakış açısından olaya bir bakalım. O çocuk da sınıf birincisi olmak içi çok çalışmıştır, yatıp yatıp da kimse sınıf birincisi olamaz. Tüm sporları iyi oynamak için antrenmanlarını yapıyordur ki bu da fiziğini olumlu yönde etkiliyordur. Keko olmaması zaten en doğrusu ve herkes bence bunu yapabilir(Doğru olan bu çünkü). Para konusunda yapacak bir şey yok. Kıza açılabilme konusunda başarılı ki bu da önemli.

Hatta hiç biriyle iletişime bile geçmeyeceğim sadece gerçek dostlarla... Önerileriniz için teşekkürler. Bir anlık duygu değişimi yaşadım.

Hocam çocuk Suriyeli bu arada. Ona rağmen benden çok iyi durumda. Babasını kaybetti geçen. Ben bu imkanlarla hiçbir şey yapamıyorum. Ben de sevdiğim kıza açıldım geçen ben de seni seviyorum dedi ama erken dedi hak verdim.

16 yaşına gelmişsiniz bir şeyleri konuşarak çözebilirsiniz bence. Çocukça tripler atmanın kimseye bir faydası yok.

16 yaşına gelmişsiniz bir şeyleri konuşarak çözebilirsiniz bence. Çocukça tripler atmanın kimseye bir faydası yok.
Haklısınız hocam. Konuşmayı denedim ama olmadı. Tamam, ee, evet hehe, gibi cevaplar aldım.

Nereli olduğu fark etmez. Babasını kaybetmiş bu çok acı bir durum yaşadığımdan biliyorum. Bunu ona karşı bir fırsat olarak değerlendirmemelisiniz. İnsan yaşarsa ancak acısını tam olarak anlayabiliyor. Yine de konuşarak çözmeye çalışın bence.

Hatta hiçbiriyle iletişime bile geçmeyeceğim sadece gerçek dostlarla... Önerileriniz için teşekkürler. Bir anlık duygu değişimi yaşadım.

Etik olarak ego olumsuz olarak görülür ama insan ilişkilerindeki psikolojisini Freud'dan oku nasıl etkili olduğunu insanları nasıl kendine çekebildiğini görürsün. Ayrıca o ikisinin birlikte olmasından rahatsızlık duyuyorsan neden bir şey yapmıyorsun ki ben bozmaya uğraşırdım bende öyle bir kişilik var. Belli ki kızı beğeniyorsun ben olsam beğendiğimi söylerdim tepkisi önemli değil sadece kendim için.

Haklısınız hocam. Konuşmayı denedim ama olmadı. Tamam, ee, evet hehe, gibi cevaplar aldım.
O zaman konuştuğun kişiler hala çocuklar herhalde. Bir insan senle gelip konuşuyorsan insan gibi dinleyip doğru cevaplar verilmesi gerektiğini herkes bilir. Bu gibi durumlarda eğer konuşma işe yaramıyorsa mesafeyi açmak mantıklı bir karar.

Aslında doğru diyorsunuz hocam nasıl bozabilirim ki? Geçen araları bozulmuştu ben biraz destek verip düzelttim yine. Kendi mezarını kazan mahçup aslan videosu var ya o beni tarif ediyor tam olarak.

Sizdeki mantıkta ben yaşamıyorsam kimse yaşamasın herhalde. Pek mantıklı gelmedi bana.

Sizdeki mantıkta ben yaşamıyorsam kimse yaşamasın herhalde. Pek mantıklı gelmedi bana.

Kankam sevdiğin kızın başkasıyla gözünün önünde olmasına sakin olabilen bir erkeğe kim saygı duyar.

Aslında doğru diyorsunuz hocam nasıl bozabilirim ki? Geçen araları bozulmuştu ben biraz destek verip düzelttim yine. Kendi mezarını kazan mahçup aslan videosu var ya o beni tarif ediyor tam olarak.
Aslında bir şey yapmana da gerek yok büyük ihtimalle ayrılacaklar. Çocuk Türk değil çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…