Bir insanla olan bağ nasıl koparılır?

coloctoc

Femtopat
Daha fazla  
İyi günler arkadaşlar ben yeni 9 oldum. Eski okuldan kalan arkadaşlarımla hala iletişimdeyim. Ama çok iğrenç insanlar ama ben yine de insanlar ile aramın kötü olmasını istemiyorum. Bu durumu atlatamıyorum. Yine yan binamda bir arkadaşım daha oturuyor kendisi bir anda çok değişti görüşleri videolara yazdığı yorumlar ve birçok şey. Bizim eski arkadaş grubundan çıktı ve sebebini sorunca mesajıma kalp atıp duruyor. Niye böyle yaptığını sorunca off dedi ve yine kalp attı. Sinirlendim ve her yerden engelledim diğerleri yarın buluşup konuşmak istiyor. Ben de hani sormak istiyorum ama sürekli birisi için koşturmak sıkıyor boş vermek istiyorum ama olmuyor. Ne yapmalıyım? Nasıl bu duygudan vazgeçebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi günler arkadaşlar ben yeni 9 oldum. Eski okuldan kalan arkadaşlarımla hala iletişimdeyim. Ama çok iğrenç insanlar ama ben yine de insanlar ile aramın kötü olmasını istemiyorum. Bu durumu atlatamıyorum. Yine yan binamda bir arkadaşım daha oturuyor kendisi bir anda çok değişti görüşleri videolara yazdığı yorumlar ve birçok şey. Bizim eski arkadaş grubundan çıktı ve sebebini sorunca mesajıma kalp atıp duruyor. Niye böyle yaptığını sorunca off dedi ve yine kalp attı. Sinirlendim ve her yerden engelledim diğerleri yarın buluşup konuşmak istiyor. Ben de hani sormak istiyorum ama sürekli birisi için koşturmak sıkıyor boş vermek istiyorum ama olmuyor. Ne yapmalıyım? Nasıl bu duygudan vazgeçebilirim?

Kendinde iğrenç olarak anlatıyorsan, o kişileri artık pek de arkadaş sayılmazlar. Yani her yerde zorunlu göreceğin kişiler bile olsa, bağı kopardıktan sonra gelmezler yanına. Sanaldan istersen sebebini belirterek ya da belirtmeden çıkart onları. Reelde de sorduklarında cevabını verirsin. Benim de öyle iletişimimi kestiğim birçok kişi var. Yani sen onlarla konuşmuyorsun diye zorlayacakları yok ya.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendinde iğrenç olarak anlatıyorsan o kişileri artık pek de arkadaş sayılmazlar yani her yerde zorunlu göreceğin kişiler bile olsa bağı kopardıktan sonra gelmezler yanına sanaldan istersen sebebini belirterek ya da belirtmen çıkart onları reeldede sorduklarında cevabını verirsin benim de öyle iletişimimi kestiğim birçok kişi var yani sen onlarla konuşmuyorsun diye zorlayacakları yok ya.

Yazamıyorum hocam garip bir huzursuzluk oluyor içimde bunun yüzündende bütün gün mutsuz geziyorum. Bir şey bana engel oluyor.

Yazamıyorum hocam garip bir huzursuzluk oluyor içimde bunun yüzündende bütün gün mutsuz geziyorum. Bir şey bana engel oluyor.

Aynı his zamanında bana da oluyordu aynen şöyle düşünüyordum "onlar şu an anlık olarak bir akımdan dolayı böyle davranıyolar bu akım geçince yani etkisi bitince eskisi gibi oluruz" gibi ama insanlar genelde liseye geçtikleri zamanlarında değişir fakat düzelebilirler neyse şu an senin için üç ihtimal var ya kendini daha çok maruz edip iyice o kişilerden bıkıp niye daha önce yapmamışım diyeceksin ve iletişimi keseceksin ya da şu an yapıp iyi ki erkenden yapmışım diyeceksin ya da ilişkini kestikten sonra bir süre 1 yıl 2 yıl gibi eğer düzelmiş gibi gözüküyolarsa yeniden arkadaş olmak da senin kararın fakat ben bunu da yaşadım şu an birebir aynı şekilde 2 sene konuşmayı kesip sonrasında böyle böyle oldu bu yüzden konuşmadım sizle diyerek anlattığım adamlarla şu an spora gidiyorum şunu bilin ki aynı kişi her zaman aynı kişi kalmaz sonuç olarak ergenliktesiniz fikirleriniz değişiyor karakteriniz değişiyor hayata bakış açınız değişiyor vücudunuz değişiyor direk her şeyiniz değişebilir bu yüzden seçim sizin arkadaş kalıp kalmamakla hem zaten 9. sınıfa başlamışsın yeni arkadaşlar edineceğin en iyi zamanlar bu zamanlar zaten artık sana iyi gelmeyen kişilerle iletişimde kalmanında bir anlamı yok böyle bir fırsatın varken.

Artık konuşmak istemediğini söyleyip engelle sonuçta artık onlarla görüşmek istemiyorsun. İğrenç insanlar yüzün'den boşu boşuna stres yapma.

Aynı his zamanında bana da oluyordu aynen şöyle düşünüyordum "onlar şu an anlık olarak bir akımdan dolayı böyle davranıyolar bu akım geçince yani etkisi bitince eskisi gibi oluruz" gibi ama insanlar genelde liseye geçtikleri zamanlarında değişir fakat düzelebilirler neyse şu an senin için üç ihtimal var ya kendini daha çok maruz edip iyice o kişilerden bıkıp niye daha önce yapmamışım diyeceksin ve iletişimi keseceksin ya da şu an yapıp iyi ki erkenden yapmışım diyeceksin ya da ilişkini kestikten sonra bir süre 1 yıl 2 yıl gibi eğer düzelmiş gibi gözüküyolarsa yeniden arkadaş olmak da senin kararın fakat ben bunu da yaşadım şu an birebir aynı şekilde 2 sene konuşmayı kesip sonrasında böyle böyle oldu bu yüzden konuşmadım sizle diyerek anlattığım adamlarla şu an spora gidiyorum şunu bilin ki aynı kişi her zaman aynı kişi kalmaz sonuç olarak ergenliktesiniz fikirleriniz değişiyor karakteriniz değişiyor hayata bakış açınız değişiyor vücudunuz değişiyor direk her şeyiniz değişebilir bu yüzden seçim sizin arkadaş kalıp kalmamakla.

Çok güzel bir şekilde anlatmışsın. Normal bir şekilde konuşmak istemediğini söyleyip geç. Değiştiklerini görürsen konuşursunuz illaki.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı