Üniversiteli Jordi Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 1.446 Makaleler 2 Çözümler 13 11 Temmuz 2022 #1 Merhaba arkadaşlar, akıllı bileklik ile kablosuz kulaklığı aynı anda kullanmak istiyorum. Aynı anda iki aygıtı 1 cihazdan kullanmak mümkün müdür?
Merhaba arkadaşlar, akıllı bileklik ile kablosuz kulaklığı aynı anda kullanmak istiyorum. Aynı anda iki aygıtı 1 cihazdan kullanmak mümkün müdür?
Çözüm Samet2233 11 Temmuz 2022 Üniversiteli Jordi dedi: Merhaba arkadaşlar, akıllı bileklik ile kablosuz kulaklığı aynı anda kullanmak istiyorum. Aynı anda iki aygıtı 1 cihazdan kullanmak mümkün müdür? Genişletmek için tıkla... Evet.
Üniversiteli Jordi dedi: Merhaba arkadaşlar, akıllı bileklik ile kablosuz kulaklığı aynı anda kullanmak istiyorum. Aynı anda iki aygıtı 1 cihazdan kullanmak mümkün müdür? Genişletmek için tıkla... Evet.
Samet2233 Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 630 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #2 Üniversiteli Jordi dedi: Merhaba arkadaşlar, akıllı bileklik ile kablosuz kulaklığı aynı anda kullanmak istiyorum. Aynı anda iki aygıtı 1 cihazdan kullanmak mümkün müdür? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi Çözüm
Üniversiteli Jordi dedi: Merhaba arkadaşlar, akıllı bileklik ile kablosuz kulaklığı aynı anda kullanmak istiyorum. Aynı anda iki aygıtı 1 cihazdan kullanmak mümkün müdür? Genişletmek için tıkla... Evet.
Atomtost9 Hectopat Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 190 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #4 Evet hocam mümkün. Artı 0 Eksi