Bir işletim sistemi projesi: DoorOS

Hoş geldiniz uyarısız mesajlar dilerim işletim sistemi projenizde başarılar dilerim DoorOS çıktığında kesinlikle deneyeceğim tam destek.

Belki işinize yarayabilir. Daha önce benzer projeyi yapanlar oldu.

Konuyu takip ediyorum. Umarım diğerlerini kullanmayı bırakırız sizin sayenizde

İyi dilekleriniz için teşekkürler . Bunu yapmamız için sadece kernel ya da arayüz gerekmiyor gerek yazılımcıları çekmemiz, gerek ise gerekli uyumluluğu sağlamamız lazım. Onu da elimizden geldiğince yapacağız. Umarız ki kendimize ait tamamen bizim olan bir projemiz sorunsuz bir şekilde hayata geçer.

İsim kısmını not ettik, öneriniz dikkate alınacaktır. Aslında yapılabilecek bir şey ama zor olduğunun farkındayız ve biraz sıkıntılı günler çekeceğiz. Ama sonunda bir ışık elbet ki gözükecektir .

Windows 7'de kasan bilgisayarım bu dağıtımda iyi çalışacaktır, başarılar.

Teşekkür ederiz güzel dilekleriniz için özellikle düşük sistemleri hayata geçirmek istiyoruz.

@112163 ile iletişime geçebilirseniz yardım eder diye düşünüyorum.

Olabilir aslında fazladan yazılımcı daha hızlı ve hatasız olmasını sağlar, teşekkürler .
Ne zamana yetiştirmeyi hedefliyorsunuz?

Kernel en uzun sürecek kısmı şuan için emin değiliz hem daha hiçbir uygulamayı bile uyarlayamayız kesin bir tarih vermek doğru olmayacaktır hocam .

Ayrıca tescillemeyi unutmayın. Ne yazık ki güzel projeler böyle yok olup gidiyor.

"Bloat" olmasın mümkünse, fvwm, jwm, openbox pencere yöneticileri olsun masaüstü ortamı olarak. Paket sistemi geniş olsun. Girdiğiniz yol çok uzun... Kolay gelsin.
Dediklerinizi not aldık teşekkürler. Paket sistemi konusunda yazılımcıları destekleyip belirli bir sınır oluşturacağız. Orası biraz karışık şimdilik sadece kendi yaptığımız uygulamalar olacak .

Donanım sürücülerini de sizin yazmanız gerekecek. Uyumluluk derken, onca donanıma cidden nasıl destek vermeyi planlıyorsunuz?

Güzel bir proje. İsim yerine daha orijinal bir isim bulursanız sevinirim. Umarım Zoom, EBA Canlı Ders, Microsoft Office, Nero vb. uygulamalarla çalışır ve ben de kullanırım. Eğer web sitesi kurarsanız daha iyi olur. Bağış butonunu unutmayın! Peki, sıfırdan bir işletim sistemi yapamaz mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…