- Makaleler
- 1
@illedelinux tavsiye verebilir belki.
Microsoft Office nasıl çalışsın? Kapalı kaynak kodlu olduğu için Windows dışında hiç bir platforma desteği yok ki zaten?Güzel bir proje. İsim yerine daha orijinal bir isim bulursanız sevinirim. Umarım Zoom, EBA Canlı Ders, Microsoft Office, Nero vb. uygulamalarla çalışır ve ben de kullanırım. Eğer web sitesi kurarsanız daha iyi olur. Bağış butonunu unutmayın! Peki, sıfırdan bir işletim sistemi yapamaz mısınız?
Benzerleri yani. Benzer programlar olursa daha iyi olur.Microsoft Office nasıl çalışsın? Kapalı kaynak kodlu olduğu için Windows dışında hiç bir platforma desteği yok ki zaten?
Güzel bir proje. İsim yerine daha orijinal bir isim bulursanız sevinirim. Umarım Zoom, EBA Canlı Ders, Microsoft Office, Nero vb. uygulamalarla çalışır ve ben de kullanırım. Eğer web sitesi kurarsanız daha iyi olur. Bağış butonunu unutmayın! Peki, sıfırdan bir işletim sistemi yapamaz mısınız?
Kesinlikle imkansız değil. Tek sorun, sınırlı sayıda geliştiriciyle bir ömre sığmayabilir.Donanım üreticileriyle iletişime geçip, işbirliği içerisinde olmaya çalışacağız. Unutma zor olabilir ama imkansız değil.
Donanım üreticilerinin iletişiminize olumlu cevap vereceğini hiç zannetmiyorum. %99.9 siz yapmak zorunda kalacaksınızDonanım üreticileriyle iletişime geçip, işbirliği içerisinde olmaya çalışacağız. Unutma zor olabilir ama imkansız değil.
MacOS desteği de var.Microsoft Office nasıl çalışsın? Kapalı kaynak kodlu olduğu için Windows dışında hiç bir platforma desteği yok ki zaten?
Güzel bir proje. İsim yerine daha orijinal bir isim bulursanız sevinirim. Umarım Zoom, EBA canlı ders, Microsoft Office, nero vb. uygulamalarla çalışır ve ben de kullanırım. Eğer web sitesi kurarsanız daha iyi olur. Bağış butonunu unutmayın! Peki, sıfırdan bir işletim sistemi yapamaz mısınız?
GNU/Linux tabanlı yapın. Aksi takdirde o işletim sistemini piyasaya süremeyeceksiniz çünkü kendi programlarınız dışında hiçbir programın desteği olmayacak ve eski donanımlara özel sürücü kodlamak çok ama çok zor olur yapamayabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.