Bir kadının senden hoşlandığını nasıl anlarsın?

Biraz durumunuzdan bahsederseniz daha net yorum yapılabileceğini düşünüyorum.

Aslında hiçbir şey. Size karşı olan tavır ve davranışları nasıl? Yaş kaçtı bir de? Kızla daha önce konuşmayı denediniz mi? Denediyseniz de nereden denediniz?

Aslında hiçbir şey. Size karşı olan tavır ve davranışları nasıl? Yaş kaçtı bir de? Kızla daha önce konuşmayı denediniz mi? Denediyseniz de nereden denediniz?

Yani üst sınıfım olduğu için ortak bir grubumuz yok.3. sınıfa gidiyor pek bir girişimde de bulunmadım fakat bir onun da bana karşı güttüğü bir şeyler varsa denemekten kaçınmayacağım. Ortamda beni gördüğün de küçük ve kısa bakışlar attığını fark ettim ve yanımdan geçerken mimik değişimi oluyor buradan pek bir şey çıkmaz ama siz daha iyi bilirsiniz gibi hocam.(lise 3)

Anladığım kadarıyla üniversite öğrencisisiniz. Yapılan davranışlardan birçok anlam çıkabilir. Belki de davranışlarınızdan, görünüşünüzden anlık hoşlanıp bir bakış atmış olabilir. Her ihtimal var. Belki arkadaş grubuyla dedikodunuzu da yapıyor olabilir. Sırf bakış attığı için hemen "seviyor" diye yorum yapmak doğru değil.

Fikir verir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı