Bir kameradan diğerine hızlanarak geçme efekti için program

Fasama

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben bir video için bir efekt yapmak istiyorum. Sürekli hızlanarak bir kameradan diğer kameranın görüntüsünü vermek için. Örnek veriyim üstteki kameradan soldaki kameraya ordan da sağdaki kameraya geçerken git gide hızlanarak geçmek istiyorum. Bu efekti nasıl verebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben bir video için bir efekt yapmak istiyorum. Sürekli hızlanarak bir kameradan diğer kameranın görüntüsünü vermek için. Örnek veriyim üstteki kameradan soldaki kameraya ordan da sağdaki kameraya geçerken git gide hızlanarak geçmek istiyorum. Bu efekti nasıl verebilirim?
hızlanmaktan kasıt nedir ?

Geçişlerin hızlı olmasını istiyor anladığım kadarıyla.

Efekt olarak değil, mesela kamera X:1234 Y:2134 pozisyonundan X:1934 Y:2573 pozisyonuna gitmesini 5 saniye, X:1934 Y:2573 pozisyonundan başka bir pozisyona 3 saniyede giderse isteğine ulaşabilirsin. Olay tamamen kamera hareketlerini kaç saniyede a noktasından b noktasına götüreceğinle alakalı. Geçiş sırasında bir önceki görsele biraz blur da verebilirsin.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı