Bir kasaya en fazla ne kadar verilir?

O beğenmediğiniz MSI markasının hava akışı nasıl biliyor musunuz? Sizin önerdiğiniz sadece fan'dan ibaret, ışıkları olsun güzel gözüksün ama kasa içeride cehennem gibi kimin umurunda değil mi.
Neden sitem ediyorsunuz. Ben sadece öneride bulundum. Siz benim önerdiğim kasayı kullanmış gibisiniz.

Neden sitem ediyorsunuz. Ben sadece öneride bulundum. Siz benim önerdiğim kasayı kullanmış gibisiniz.
Kullanmama gerek yok önerdiğiniz kasa ve benzerleri zaten tek tip şekilde Çin'de üretilip marka basılıyor, bu öneri değil düpedüz arkadaşın sistemine bir suikast. Bu forumdaki yetkili insanlar ve genel olarak kullanıcılar olarak böyle dandik, ne olduğu belli olmayan kasalara karşıyız. Hava akşını kesip içerideki parçaların zarar görmesine neden olur.

@denizsevim @Vorplody haksız mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanmama gerek yok önerdiğiniz kasa ve benzerleri zaten tek tip şekilde Çin'de üretilip marka basılıyor, bu öneri değil düpedüz arkadaşın sistemine bir suikast. Ya düzgün bir öneride bulunun ya da sadece bakın ve mesaj yazmayın. Bu forumdaki yetkili insanlar ve genel olarak kullanıcılar olarak böyle dandik, ne olduğu belli olmayan kasalara karşıyız. Hava akşını kesip içerideki parçaların zarar görmesine neden olur.

@denizsevim @Vorplody haksız mıyım?
Nereye ne yorum yapacağımı sana soracak değilim. Farazi konuşup duruyorsun. Kullanmadığın, Bilgi sahibi olmadığın ürünler hakkında ön yarğılı bir biçimde yorum yapıyorsun. Ürünü kullanırsın sonra gelir burda gerekli bilgiyi paylaşırsın. Genelleme yaparak konuşmak anca senin gibilerin işidir. Yok kasanın içi cehennem gibiymiş de, yok parçalara zarar veriyormuş da .Hey Allahım ya sanırısın ürünü bu üretiyor. Git işine. Yap önerini otur köşene. İnsanların fikrinede sayğı duymayı öğren. Şu marka fenomenliğinde bırakın artık.

Tamamen bütçe meselesi. Ama kasayı daha düşük tutup iyi parçalar kurmak mantıklı değil. Bir sistemde her şeyin birbirine denk olması lazım. Bir parçayı iyi alıp diğerini kötü almak doğru değil. Ama bütçen düşüktür, 300 liralık kasalara yönelmekte sakınca yok. Önceliğimiz ekran kartı, işlemci gibi ana parçalar çünkü. İmzamdaki sistemi 9000 liraya topladım 1 ay önce. Kasam Aerocool Airhawk Duo. 520 liraya aldım o zamanlar. Belki daha kaliteli bir şeyler alabilirdim diye düşünüyorum şuan ama mesh ve argb seçenek pek yoktu benim bütçeme uygun. Ben alınan kasanın mesh olmasından yanayım her zaman. Hava akışına dikkat edin. Önü cam, hava alacak yeri olmayan kasalardan uzak durun, sırf 4 tane ışıklı mışıklı fan var diye almayın. Ekran kartım 85 derecede fanlar bas bas bağırıyor diye konu açarsınız sonra. Ben önceden TT V200TG kullanmış biri olarak yazıyorum bunları, deneyimledim yani. Kasa olarak diyeceğim son şey tamamen bütçeye göre mesh kasalar almanız. 10 bin lira bütçesi olan adam 300 liralık kasa alırsa bmw motorlu şahin gibi olur. Sistemle denk tutmaya çalışın. Bilinmedik markalardan almayın.
Ön panelde 2 parmak kalınlığında (4cm kadar) sağ ve sol tarafda 40 cm uzunluğunda ızgara bulunuyor.
Dostum onlar hiç bir işe yaramıyor malesef. Kasayı kullanıyor musun bilmiyorum. Kullanıyorsan ön paneli açıp sıcaklık farkına bakarsan neden mesh kasaları bu kadar önerdiğimizi anlarsın. Ben eski sistemimde RX 580 Aorus kullanıyordum. Ekran kartı sıcaklığı 80 derece, fan hızı 2600 RPM idi. Ön paneli açtığın zaman sıcaklık 66-67 derece, 1800 RPM’e düşüyordu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı