Bir kasaya kaç ekran kartı sığar?

Koray1246

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Obsidian 1000D gibi bir kasaya kaç tane ekran kartı sığdırabilirim? Örneğin: RX580 gibi. Mining için soruyorum.

Niye bu kasa, kasasız da oluyor gibi şeyler yazmayın arkadaşlar. Teşekkürler.

Hangi anakart ve hangi ekran kartı modeli? RX580'i sormuyorum, hangi marka model?

1000D kasasında 8 tane PCI-E genişleme slotu mevcut, tabii ekran kartını riser kablo ile dik olarak da takabilirsiniz. Dik olarak kaç tane ekran kartı desteği var bilmiyorum.

RX580 kartında kalın soğutmalar kullanılmıyor, en iyi modeller 2 slot kalınlığında falandır gibi düşünüyorum. Teknik olarak kasaya dörtten fazla ekran kartı sığar ama o kadar fazla PCI-E slotu bulunan anakart bulamazsınız büyük ihtimalle.

Anakarta bağlı rahat bence 3 veya 2 tane sığar yavaş yavaş alın bence.

Sadece GPU koyarsan bayağı sığar.
İşte o bayağı ne kadar
Anakart ı henüz düşünmedim ama mining sistemi olacağı için çok özellikli bir şeye gerek yok sanırım. Dediğinizi detaylı araştıracağım
Sadece GPU koyarsan bayağı sığar.
İşte o bayağı ne kadar
Anakart ı henüz düşünmedim ama mining sistemi olacağı için çok özellikli bir şeye gerek yok sanırım.

Hocam mining hakkında bildiğim tek bir şey var, RX580 ile yapacağınız mining ile 4 tane RX580 ve 1000D kasasının fiyatını çok zor çıkartırsınız, bence hiç mantıklı değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…