Bir kelimenin farklı versiyonlarını otomatik oluşturan site var mı?

megu

Kilopat
Merhaba ben Discord sunucumda bazı küfürlü kelimeleri engellemek istiyorum; ama kelimenin farklı versiyonlarını yazarak bunu aşabiliyorlar. Özellikle Allah'a ve Atatürk'e sövenleri engellemek istiyorum. Bu kelimelerin farklı versiyonlarını otomatik olarak oluşturabilecek bir site var mı?

Örnek olarak: "Seveyim"

Siteye kelimeyi yazınca bana şunları verecek: Sveyim, Seviyim, Seveym vb.

Aynı şekilde farklı fontlarla yazımını da oluştursa güzel olur.

Site olmak zorunda değil bu arada yeter ki istediğimi yapabilen bir şey olsun

Son düzenleyen: Moderatör:
@Crownguard Hocam neden beğenmediniz?
Hocam kötü niyetle değil. Arkadaşın istediği şey tam olarak bu değil, ondan.

Şunu demiş arkadaş: Siz tamam yerine "tamm", "tmm", "tmam" vs. gibi şeyler yazabilirsiniz ya, bunları bazı kelimeler için otomatik olarak ayarlayan site önerisi istemiş.

Hocam kötü niyetle değil. Arkadaşın istediği şey tam olarak bu değil, ondan.

Şunu demiş arkadaş: Siz tamam yerine "tamm", "tmm", "tmam" vs. gibi şeyler yazabilirsiniz ya, bunları bazı kelimeler için otomatik olarak ayarlayan site önerisi istemiş.

Tamamını okumamıştım, özür dilerim. Öyle bir site bulursam atacağım.

Merhaba ben Discord sunucumda bazı küfürlü kelimeleri engellemek istiyorum; ama kelimenin farklı versiyonlarını yazarak bunu aşabiliyorlar. Özellikle Allah'a ve Atatürk'e sövenleri engellemek istiyorum. Bu kelimelerin farklı versiyonlarını otomatik olarak oluşturabilecek bir site var mı?

Örnek olarak: "seveyim"

Siteye kelimeyi yazınca bana şunları verecek: Sveyim, seviyim, seveym vb.

Aynı şekilde farklı fontlarla yazımını da oluştursa güzel olur.

Site olmak zorunda değil bu arada yeter ki istediğimi yapabilen bir şey olsun.

TDK da çıkıyor diye biliyorum.

Direkt sövülen değerlerin isimlerini babla mesela Allah kitap kuran gibi
Hocam tek tek uğraşmak istemediğimden bunu otomatikleştirecek bir şey istiyorum. Kendim zaten baya bir uğraşıp engelledim ama ileride eklemem gereken bir şey olursa diye bunu kolaylaştıracak bir şey istiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı