oynozan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2018 Mesajlar 3.014 Makaleler 2 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Haziran 2023 #71 FEDUK dedi: Hocam fizigi iyi biliyorsunuz sanirim. Ben bile boyle fizik bilmiyorudum. Kafaya çarpan demir 5 kilo gibi gelip vurur. Bu da canimizi acidir. Genişletmek için tıkla... Yok be hocam fiziğim zayıftır, matematiğime güveniyorum bir tek
FEDUK dedi: Hocam fizigi iyi biliyorsunuz sanirim. Ben bile boyle fizik bilmiyorudum. Kafaya çarpan demir 5 kilo gibi gelip vurur. Bu da canimizi acidir. Genişletmek için tıkla... Yok be hocam fiziğim zayıftır, matematiğime güveniyorum bir tek
Shrsk Hectopat Katılım 9 Temmuz 2021 Mesajlar 383 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Nvidia Geforce GT 720M - İntel Core i5 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Haziran 2023 #72 UnlimitedSoldier dedi: Soru yukarıda. Cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Onu unutmaya çalışmak daha ağır hocam
UnlimitedSoldier dedi: Soru yukarıda. Cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Onu unutmaya çalışmak daha ağır hocam