Bir kişinin IP adresi ile ne yapılabilir?

Bizim zamanımızda Cigicigi.com sitesinin kendi yazdığı trojanlar vardı. Bunları lamerler için paylaşırlardı. Dönemin lamerleri bile kaliteliydi. Bir ip ile neler yaparlardı, neler...

Şaka herhalde haykırıyorum :D

En fazla UDP flood yaparsın oda güçlü bir sunucun var ise flood sürecinde internetini kopartır flood bitince internet geri gelir.

Amaç zarar vermekse ADSL hatlara gece boyu flood yaparsan verebileceğini düşünüyorum zira başıma geldi.

Azmı izlerdim böyle videoları. Adam ıp adresin alıyor ev adresin öğrenip korkutuyor sistemini çalışamaz hale getireceğim diye. Hatta birinde annesin çağırmışdı çocuk ağlaya ağlaya.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

Adres bulunabilir. İlçeye kadar bulunabiliyor diye biliyorum yani tam olarak cadde, sokak detayına girilmez ki o da kesin değil çünkü konum farklı gösterebiliyor bazen. Bazen dediğime bakmayın sık rastlanan bir durum aslında.
DDOS atılabilir ama büyük ihtimal modeminize restart atınca IP değişeceğinden sorun olmaz.
Bilgisayardaki bilgilere erişme gibi şeylerin olacağını pek zannetmiyorum. Yapılıyorsa da herhalde çok fazla teknik bilgi gerektirir. Tabii hedef kişinin de güvenlik önlemini almamış olması gerekir.
Vardır belki daha ama aklıma gelmiyor.

Zaten kolay bulunan bir şey olduğu için çok bir şey yapılsa bulunması bu kadar kolay olmazdı herhalde diye düşünürüm hep.

Merhaba,

Birinin hacklenmesi için kaptırması gereken tek şey IP adresidir. Peki IP adresi ile neler yapılabilir,

1-En basiti ev adresini öğrenebilirsin.
2-DDos yada Dos saldırıları yapabilirsin
3-Bilgisayarındaki güvenlik açıklarını taratırsın ve bulduğun açıktan kurbanının bilgisayarını ele geçirebilirsin.
4-Ağ trafiğini izleyebilirsin

Ve daha birçok şey yapabilirsin...

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı