Hahahhahaha.Wolfteam Gurtlarin Aski. <3
Herşey belli hala kanıt bekliyorsun, yarın konuş gel. Hadi aslanım!Soylemeyi unutmusum, ev batiklarini soyledi bikac secenek saydi onlarin birnin oldugu yer biizim evimizdi ben soylemeden bizim evin oralar guzel dedim anlattim o zaman oraya tasinalim satilik ev var mi dedi var dedim konusucsm annemle dedi bu onemli birsey mi?
Hahahhahaha.
Herşey belli hala kanıt bekliyorsun, yarın konuş gel. Hadi aslanım!
Tamam simdi gulduk eglendik. Simdi kizi tenefuste cek kenara konus. Cayin icinde ne var kizim? Dem baba dem baba. Bunu duyunca yeter artik diyecek ve is bitecek.Hahahhahaha.
Sabah tekrar uğra gazını yenileyelim, okulda bitmesin.
İyi ki technopate üye olmuşum. Moral için beğrni attim gaza getiriyor saol
Valla bence gönlü var gibi be, eminim beyefendi gibi hislerini söylersen kesinlikle kabul edecektir. Hadi hayırlı olsunSoylemeyi unutmusum, ev baktılarını söyledi birkaç seçenek saydı seviyorum bu tarafları dedi, onlardan birisi evimize yakın idi ben soylemeden bizim evin oralar guzel dedim anlattim o zaman oraya tasinalim satilik ev var mi dedi var dedim konusucsm annemle dedi bu onemli birsey mi?
Hahahhahaha.
Yavaştan uygulamaya dökseniz iyi olur hocam, cesaret kolay derin bir nefes herşeye çare.
''Merhaba, naber'' demekten ziyade sanki gereklilikten konuşurmuşcasına sinsice girmek istiyorum. Ne önerirsiniz?
Edebiyatla aran iyi galiba, mutlu hayatlar hocam.Hocam ben gönlümü bir kıza kapatalı 5 yıl 7 ay 23 gün oldu. Ve artık beni Yaradana kalbimi açmış bulunuyorum son 1 senedir. Artık duygularımla değil mantığım ile hareket ediyorum ve hayatımdan oldukça memnunum. Benim durumumu Karacaoğlan çok güzel anlatmış.
Karac'oğlan der ki geçti çağlarım,
Meyve vermez oldu gönül bağlarım,
Aklıma geldikçe durmaz ağlarım,
Gözüm yaşı sel olduğu zamandır.
Benim düşüncemi anladığın için öncelikle teşekkür ederim, kesinlikle o tarz bir mesaj atmam, taktik hoşuma gitti eskileri de severim, ama kıza çiçeği yollayınca ne olacak? Nasıl iletişime geçicem? Ayrıyeten ben bundan 1-2 gün önce tweet atmıştım. 14 Şubat yaklaşıyor sevgili arayan var mı diye. İşte Netflix ve Digitürk var falan yazdım. Trol de olsa ondan bir cevap bekledim beğenmedi bileHocam ben gönlümü bir kıza kapatalı 5 yıl 7 ay 23 gün oldu. Ve artık beni Yaradana kalbimi açmış bulunuyorum son 1 senedir. Artık duygularımla değil mantığım ile hareket ediyorum ve hayatımdan oldukça memnunum. Benim durumumu Karacaoğlan çok güzel anlatmış.
Karac'oğlan der ki geçti çağlarım,
Meyve vermez oldu gönül bağlarım,
Aklıma geldikçe durmaz ağlarım,
Gözüm yaşı sel olduğu zamandır.
Öncelikle sakın ha ''uyudun mu?'' gibi aptalca mesajlar atma kıza. Mesela 14 şubat yaklaşıyor ama senin belki de o kadar beklemeye niyetin yoktur ve şu anda kıza bir şiir yazıyorsundur, mesela yani. Sonra o şiiri bir çiçek demetinin içine koyup çiçekçi ile kıza ulaştırıyorsundur ya da kendin ona sürpriz yapıyorsundur. Olamaz mı?
Şiir modern olsun, Divan ya da Halk Edebiyatı'ndan dörtlükler yazma kıza, modern bir kız o
Doğaçlama, içinden geldiği gibi duygularını şiire dök. Bakarsın güzel bir şiir ortaya çıkar kız da etkilenir. Romantik bir şarkının nakaratını da yazabilirsin. Ben bir halk ozanı olduğum için kıza şöyle açılırdım herhalde:
Bu kalp seni sevmez mi?
Aklından hiç gelmez mi?
Söyle seni kandırmaya,
Bir gül yetmez mi?
Sen bunu kullanma, kız biraz edebiyat biliyorsa zaten mani olduğunu anlar. Bu dörtlüğü hiçbir yere not etmedim ve bundan en az 4 sene önce yazdım. Kıymetini bilin.
Ve @Eagle kusura bakma konu içinde konu açtık, tartıştık, umarım sana da faydası olmuştur yazılanların.
Ev meselesi güzel, bakarsın kız taşınır sizin oralara, o zaman da markete birlikte gidersiniz, dönüşte de kızın poşetlerini sen taşı centilmen erkek.